Starity

Autóbalesetben elhunyt a Star Trek sztárja, Anton Yelchin

2016. június 19. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Trekben Chekovot alakító színész június 19-én autóbalesetben hunyt el.

hirdetés

Helyi időszerint vasárnap reggel szenvedett halálos kimenetelű balesetet a Star Trek sztárja, Anton Yelchin. A színész sajtósa megerősítette a hírt, miszerint a színészt saját háza előtt találták meg barátai. Mivel nem jelent meg egy találkozón barátai elmentek Yelchin lakásához, ahol a kapu és saját autója közé szorulva leltek rá. A motor még ebben az időben járt, autója üresben volt. Az esetet még mindig vizsgálják.

Anton Yelchin 1989. március 11-én született Szentpétervárott, Oroszországban Viktor Yelchin és Irina Korina egyetlen gyermekeként. Szülei miatt hamar az Egyesült Államokba költöztek, majd itt kezdte el érdekelni a színészkedés is. A színészt legtöbben a Star Trek Pavel Chekovjaként ismerték, minek harmadik része idén júliusban kerül majd mozivászonra. Ezen kívül szerepelt még például az Alpha Dogban, a Terminátor - Megváltásban vagy a Charlie Bartlettben.

Anton Yelchin 27 éves volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek