Starity

Charlie Sheen nem iszik, nem drogozik és nem csajozik többé

2016. június 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, a Két pasi meg egy kicsi sztárja igyekszik megváltozni és egészséges életet élni.

hirdetés
Charlie Sheen nem iszik, nem drogozik és nem csajozik többé

Charlie Sheen a People magazin vasárnapi számának nyilatkozott arról, hogy hatalmas életmódváltásba kezdett, amióta nyilvánosságra került, hogy beteg, így teljesen megreformálta a napjait: nem iszik, nem fogyaszt alkoholt és jelenleg egyetlen szoknya után sem fut.

Jelenleg az edzésről, a diétáról szólnak a mindennapjaim. Nem járok csajozni, alig iszom. Épp ez a kombináció volt a felelős az önutálatomért, és szégyellem mindezt. Akkoriban az volt a célom, hogy távol tartsam magam a valóságtól, aztán egy nap felébredtem, és azt mondtam magamnak: Ettől jobbat érdemlek

– magyarázta a színész, majd szót ejtett szerelmi életéről is.

Nincs senki különleges az életemben. Nem randizok. Kizárólag az egészségi állapotommal és a családommal foglalkozok jelenleg. Előbb fogok a Holdra lépni, mint újra oltár elé állni. Erre nem kerül sor. Ha valami nem megy, minek erőltetni?

Charlie készülőben lévő filmjéről is mesélt a beszélgetés során, mely a Világkereskedelmi Központ (World Trade Center) 2001-es terrortámadásáról szól majd, illetve a merényletben elhunytaknak állít emléket.

Hamarosan megjelenik a Whoopi Goldberggel és Luis Guzmannal közös filmem. Bízunk benne, hogy a Torontói Filmfesztiválon kerül bemutatásra. A 9/11-es terrortámadásról szól. Igaz történeten alapszik, öt, az északi torony liftjében ragadt emberről szól

– magyarázta a színész, végezetül pedig hozzátette, hogy elsődleges céljának azt tekinti, hogy egészségügyileg és szakmailag is fejlődjön, valamint nem adja fel a betegségére való gyógyír megtalálásának reményét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek