Starity

Nem lesz esküvő! Iggy Azalea felbontotta az eljegyzését Nick Younggal

2016. június 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évvel a lánykérés után lefújta az esküvőt az ausztrál rapper és az amerikai sportoló.

hirdetés

Iggy Azalea és Nick Young kapcsolata 2013 novemberében kezdődött, tavaly júniusban pedig komoly fordulatot vett, ugyanis a kosárlabdázó saját születésnapján kérte meg szerelme kezét. Iggy természetesen igent mondott, így megkezdődött az eredetileg idén nyárra tervezett mennyegző szervezése, ám a pár elhalasztotta az esküvőt, mondván, hogy munkájuk jelenleg nem teszi lehetővé, hogy oltár elé álljanak.

Sokan már ekkor megkongatták a vészharangot, hiszen erre nem sokkal azután került sor, hogy szárnyra kapott a hír, miszerint Nick megcsalta Iggyt, ám az énekesnő tagadta, hogy a pletykák igazak lennének.

Nem szakítottam Nickkel. Együtt vagyunk, és nagyon szeretném, ha kaphatnék egy kis (nagy) tiszteletet a magánéletemmel kapcsolatban. Mindig őszintén megválaszolom a kérdéseket [az interjúk alkalmával], de a munkám az, hogy a zenémet, és ne a párkapcsolatomat promózzam. Szeretném, ha csak előbbivel kapcsolatban kérdeznétek

írta korábban a Twitteren.

Sajnos úgy tűnik, hogy Iggy mégiscsak adott a pletykákra, ugyanis a nemrég közzétett nyilatkozata szerint azért döntött az eljegyzés felbontása mellett, mert képtelen volt újra és újra felépíteni a Nickbe vetett bizalmát.

Sajnálatos módon bár még mindig szeretem Nicket, és megpróbáltam újra és újra felépíteni a belé vetett bizalmamat – ami az elmúlt hetekben már nyilvánvalóvá vált –, rájöttem, hogy képtelen vagyok erre. A legjobbakat kívánom neki. Sosem könnyű elszakadni attól az embertől, akivel az egész jövődet eltervezted, de a jövő újraírható, az enyém pedig jelenleg egy üres lap

– olvashatóak Iggy sorai az Instagramon, melyekből kitűnik, hogy a bizalmatlanság miatt futott zátonyra a románc.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek