Starity

Zavarodott viselkedése miatt kórházba szállították Selma Blairt

2016. június 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő mexikói nyaralásáról tartott Los Angelesbe, amikor váratlanul megvadult a repülőgépen.

hirdetés

Selma Blair sosem tartozott a botrányhősnők közzé, ezért is lepte meg rajongóit a néhány órája megjelent hír, miszerint a 44. születésnapját két nap múlva ünneplő színésznő őrjöngeni kezdett a Delta Airlines egyik Los Angeles felé tartó gépén. A légiutas-kísérők nem győzték megnyugtatni Selmát, a gép landolásakor pedig már vártak rá a mentők a repülőtéren, hogy sürgősen kórházba szállítsák.

A szintén azon a járaton utazó utasok elmondása szerint a színésznő kellemesen elborozgatott az úton, majd az alkohol fogyásával arányosan a hangulata is alaposan megváltozott: először csak sírni kezdett, majd őrült módon jajveszékelni kezdett, és azt hangoztatta, hogy valaki meg akarja ölni. A legrosszabb az egészben az volt, hogy vele utazott négyéves kisfia, Arthur Saint is, aki félelemmel vegyes aggodalommal figyelte az eseményeket.

Mint kiderült, Selma állapotát az eredményezte, hogy az orvosi receptre felírt gyógyszereire ivott, ezért is szállították kórházba, hogy megvizsgálják és megfigyelés alatt tartsák. A színésznő egyébként a mexikói Cancunban töltötte az apák napi hétvégét fiával és exével, Jason Bleickkel.

Fotó: Hard Rock Hotel Riviera Maya

A szemtanúk elmondása szerint egy boldog család látszatát keltették: önfeledten pancsoltak a habokban és homokvárakat építettek a tengerparton, azaz semmi jel nem utalt arra, hogy valaki felzaklatta volna a színésznőt és megfenyegette volna élete kioltásával.

Arthur boldognak tűnt, amiért a családja körében töltheti a hétvégét. Többször megölelte és megpuszilta az anyukáját a tengerparton. Selma és Jason sem feszengett egymás társaságában, a pihenőházban együtt játszottak a fiukkal. Hatalmasakat nevettek, homokvárakat építettek és különböző strandjátékokat játszottak. A színésznőnek a pihenés és az egészség jegyében telt a hétvégéje, minden nap sportolt és ideje nagy részét a családjával töltötte

– nyilatkozta a családot vendégül látó Hard Rock Hotel Rivera Maya egyik alkalmazottja az E! Newsnak.

Fotó: Hard Rock Hotel Riviera Maya

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek