Starity

Mindent bevállal közös filmjében Emma Roberts és Dave Franco

2016. június 21. 13:01   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a népszerű színészpáros közös filmjének, a Nerve-nek az előzetese.

hirdetés
Mindent bevállal közös filmjében Emma Roberts és Dave Franco
Fotó: Lionsgate

A Nerve egy kihívásokkal teli oldalra kalauzolja a nézőket – szó szerint! A film középpontjában a Nerve nevű oldal áll, ami egy virtuális Mersz vagy mersz? játékot mutat be, ahol mindenki nyer, hiszen míg a nézők élvezik a showt, addig a játékosok hatalmas összegeket nyerhetnek egy-egy sikeresen teljesített, olykor életveszélyes küldetésért cserébe.

A történet középpontjában Vee (Emma Roberts) és Ian (Dave Franco) állnak, akik előbbi egyik kihívása során találkoznak. Ekkortól kezdve közösen kell teljesíteniük a küldetésüket egészen addig, amíg már mindenki ismeri őket, de senki nem tud rajtuk segíteni – pedig akár az életük is lehet a tét.

A Jeanne Ryan azonos című regénye alapján készülő adaptációt Henry Joost és Ariel Schulman rendezésében láthatjuk. Roberts és Franco oldalán pedig olyan sztárok jelennek még meg, mint Kimiko Glenn (Orange Is the New Black), Samira Wiley (Orange Is the New Black), Emily Meade (Csajkeverők), Marko Caka (Batman Superman ellen - Az igazság hajnala) vagy Miles Heizer (Rudderless).

A filmet előreláthatóan július 27-én mutatják be az Egyesült Államokban, magyar premierdátumról azonban egyelőre nem tudunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek