Starity

Rebecca Black websorozatban bizonyíthat

2016. június 22. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű YouTube-sztár ezúttal színésznőként bizonyíthat, ugyanis szerepet kapott az Awesomeness TV Royal Crush című websorozatában. A harmadik évad nyitóepizódja már fel is került a YouTube-ra, ebben pedig már látható is a sztár.

hirdetés
Rebecca Black websorozatban bizonyíthat

Rebecca Black szereti több dologban kipróbálni magát. Miután népszerűvé vált a Friday című dalával, azon dolgozott, hogy a Perez Hilton által szított gyűlölködés ellenére is bebizonyítsa, hogy van helye a zeneiparban.

A My Moment című dalát még többen leszólták, a Person of Interest, a Sing It, majd az In Your Words című daloknak köszönhetően viszont már egyre jobban megszerettette magát, így az időközben YouTube-videóival több követőt is szerző lány megmutatta, hogy folyamatosan tud fejlődni. Feldolgozásaival már pozitív kritikákat szerzett, így időközben neki is látott bemutatkozó albumának munkálataihoz. Rebecca nemrég egy websorozatban is szerepet kapott, így ezentúl színésznőként is szerezhet tapasztalatot.

A fiatal tehetség a már harmadik évadánál járó Royal Crush című szériában látható, amelyben Paige szerepét kapta, és az Awesomeness TV szerint a karaktere fenekestől felforgatja majd a többiek életét. A néhány perces epizódokkal  látható sorozat 2014-ben indult, a harmadik évad nyitóepizódja pedig június 20-án került fel a YouTube-ra, így a sokszínű sztár alakítását már mindenki megtekintheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek