Starity

Kíméletlenül lebuktatja a hazudozókat az MTV legújabb sorozata

2016. június 22. 09:09   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eltitkolt nemi identitás, terhesség, rejtett függőségek vagy még ennél is sötétebb titkok... – megannyi dolog állhat annak hátterében, ha valaki nem őszinte a szerelméhez, a családjához vagy éppen a barátaihoz. De mit tehet az, aki úgy érzi, hogy csúnyán átverik? Ilyen esetekben segít az MTV vadonatúj dokureality-je, a Másnak hittelek, amelynek házigazdája a nagysikerű Kamuregből ismert Nev Schulman, aki most Tillet Wright (iO) oldalán próbálja meg kideríteni az igazságot, és lebuktatni a hazudozókat.

hirdetés
Kíméletlenül lebuktatja a hazudozókat az MTV legújabb sorozata
Fotó: MTV

Nincs annál szörnyűbb érzés, mint amikor az ember valami rosszat sejt az egyik hozzá közel álló személyről, mégsem tudja biztosan, hogy csak a paranoia vagy valós megérzések miatt gyanakszik. Ennek kiderítésében segít az MTV új valósághow-ja, a Másnak hittelek (eredeti címe: Suspect), amelyben a Kamureg készítői minden eddiginél messzebbre mennek, hogy feltárják a titkolózás hátterében álló tényeket. Nev Schulman és Tillett Wright alias iO, minden egyes epizódban arra vállalkozik, hogy megtalálja a valódi, őszinteségen alapuló emberi kapcsolatok útjában álló akadályokat. 

Azonban a Kamuregtől eltérően ez esetben nem csupán kegyes hazugságokról és a külsőt érintő kisebb-nagyobb ferdítésekről van szó, iO a sorozat beharangozó videójában még egy gyilkossági ügyet is megemlít…

Segítek az embereknek feltárni szeretteik nagy titkait, még mielőtt késő lenne. Ha valamit tanultunk ebből a sorozatból az az, hogy az igazság sosem az, amire számítunk

– mondta Nev Schulman.

Eltitkolt nemi identitás, rejtett alkohol- vagy drogfüggőség, pornográfia, depresszió, étkezési zavarok, terhesség – csak néhány téma azok közül, amelyek felszínre kerülnek a produkcióban, miután Nev és iO a magánszféra határait is átlépik annak érdekében, hogy választ kapjanak a kérdéseikre. 

A premierepizódban megismerhetjük Allent, aki arra gyanakszik, hogy a legjobb barátja eltitkolja a betegségét, illetve Kristent, aki azért aggódik, hogy a féltestvére alkoholista. De a folytatásban is érdekes emberi történetek tárulnak elénk: egy Alex nevű fiatalember attól tart, hogy közeli ismerőse nővé akarja operáltatni magát, míg Roshan félelme, hogy partnere és az ügyfele egzotikus táncosként keresik a kenyerüket.

Kíméletlenül őszinte pillanatok, sokkoló beszélgetések, váratlan fordulatok a Másnak hittelekben – június 23-án csütörtökön, 22.00-tól az MTV műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek