Starity

Zayn Malik elárulta, hogy mit keres egy lányban

2016. június 22. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pillowtalk énekese ugyan jelenleg a modellszakma egyik legkeresettebb szépségével alkot egy párt, de a PAPER magazinnak őszintén vallott arról, hogy úgy általában mit keres egy lányban.

hirdetés

Zayn Malik egy évvel ezelőtt szakított a Little Mix énekesnőjével, Perrie Edwardsszal, nem sokkal később pedig újra rátalált a boldogságra, méghozzá Gigi Hadid oldalán. A pár ugyan egyszer már búcsút intett egymásnak, ám hamar kiderült, hogy csak átmeneti volt a mosolyszünet, és azóta is nagy a szerelem közöttük. 

Fotó: PAPER Magazine I Paola Kudacki

A PAPER magazin nyári számához készült interjújában azonban elárulta az énekes, hogy mi az, ami legjobban megfogja a másik nemben, valamint szót ejtett arról is, hogyan zajlanak a találkáik gyönyörű barátnőjével.

Nem igazán szeretek szórakozni járni és bulizni. Jobban szeretem én beosztani az időmet és otthon lenni. Olyan partnerre van szükségem, aki szintén így érez. Szeretem a biztonságot, amit ez ad. Jó érzés

– magyarázta Zayn, és elárulta, hogy ebben tökéletes társra talált Gigiben.

Este találkozunk [Gigivel] és talán megnézünk egy filmet. Netflixezünk és lazulunk. Sokszor csináljuk ezt.

Fotó: PAPER Magazine I Paola Kudacki

A beszélgetés során Zayn elárulta azt is, hogy amikor épp nem filmeznek, olyankor gyakran mennek lovagolni Gigivel, mely sport gyerekkora óta a kedvence a modellnek. Mivel az énekes korábban nem tudott lovagolni, így remek tanárra talált a lányban.

Mindig mondtam, és továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az intelligencia nagyon vonzóvá tud tenni valakit. Amikor tanulhatok valamit valakitől, az nagyon vonzóvá teszi számomra a másikat. Nyilvánvaló, hogy a fizikai megjelenés is vonz, de ahogy öregszem, egyre inkább a személyiség a döntő érv nálam, mert nem alakíthatsz ki egy hosszútávú kapcsolatot, ha nem jöttök ki egymással. Olyankor már a külső sem számít.

Fotó: PAPER Magazine I Paola Kudacki

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek