Starity

Szenzáció! Magyar tervező kreációjában vakációzik Beyoncé

2016. június 22. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tizenötszörös Grammy-díjas énekesnő Hawaii-on tölti jól megérdemelt pihenését férje és kislányuk társaságában.

hirdetés
Szenzáció! Magyar tervező kreációjában vakációzik Beyoncé
Fotó: Beyoncé

A vakációzás alatt természetesen több tucat fénykép született Beyoncéról, figyelmünket azonban mégis az ragadta meg, amikor megláttuk, hogy az énekesnő a Sugarbird tervezőjének, Baranyi Ádámnak a kreálmányaiban mutatta meg mesés alakját.

Mint kiderült, a színes, vidám darabok az idei tavaszi-nyári kollekció részét képezik, és bizony nem véletlen, hogy a trópusi finomságokat – köztük a citromot – idézik az emlékezetünkbe, hiszen Queen B ezáltal is új korongját, a LEMONADE-et kívánja népszerűsíteni.

Beyoncé stylistja kérte be a kollekcióból az összes citromos darabot. Olyan méretlistát kaptunk tőle, mint még senkitől, még az ujjméreteit is elküldték. Terveztem egy mini ékszerkollekciót is, mert ha csinálok egy kollekciót, akkor azt szeretem egyben tartani tetőtől-talpig, és ezeket is bekérték. Most nagyon várjuk, hogy megérkezzenek a ruhák hozzá, és reméljük, hogy fel is veszi

– nyilatkozta korábban a Glamour magazinnak a ruhákat megálmodó designer.

 

Beyoncé (@beyonce) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek