Starity

Blake Lively ki nem állhatja, ha férje mással akciózik

2016. június 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő Jimmy Fallon műsorában mesélt arról a kínzó repülőútról, melynek során azt kellett néznie, hogy imádott férje mással szexel.

hirdetés

Blake Lively a The Tonight Show legutóbbi adásában volt Jimmy Fallon vendége, ahol egy vicces vetélkedő mellett azt is elárulta, mennyire megviselte az apák napi hétvégét követő repülőút, ahol férje, Ryan Reynolds legújabb filmjét, a szexjelenetekkel tarkított Deadpoolt kellett néznie.

A kisbabámmal, Jamesszel utaztam. Olyan volt [az út], mint egy kínzás, mert bárhová néztem a repülőn, minden képernyőn a férjem szexjelenetét láttam egy másik nővel, mert mindenki, tényleg mindenki a Deadpoolt akarta nézni

– nyilatkozta a második gyermekével várandós szőke szépség.

Blake-nek egyebek mellett azért is esett nehezére a filmet nézni, mivel idén nem volt lehetőségük Ryannel együtt tölteni az ünnepet, nem is beszélve arról, hogy kislányuk, James is elszomorodott, amikor a képernyőt ölelgetve és puszilgatva édesapja nem reagált a szeretetére.

A kínzás egy szokatlan formája volt ez. Főleg akkor, amikor a lányom rákezdett, hogy Apa, Apa, majd ölelgetni és puszilgatni kezdte a képernyőt, de ő nem integetett vissza neki. Azt hitte, ez is olyan, mint a FaceTime

– magyarázta Blake.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek