Starity

Taylor Lautner szerepet kapott a Scream Queens folytatásában

2016. június 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-filmek sztárja Dr. Cassidy Cascade-et alakítja majd a Scream Queens szeptemberben képernyőre kerülő új évadában.

hirdetés
Taylor Lautner szerepet kapott a Scream Queens folytatásában

Hatalmas sikernek örvendett a tengerentúlon az Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Abigail Breslin, Glen Powell, Keke Palmer és Billie Lourd főszereplésével készült horror-vígjátéksorozat, így aligha meglepő, hogy a szériát műsorára tűző FOX csatorna berendelte a folytatást.

A második évadról annyit lehet tudni, hogy az elsőhöz hasonló izgalmakra számíthatunk, de ezúttal nem egy lányszövetség, hanem egy kórház falai között játszódik a történet. Ugyan helyszínválasztása miatt sokan bírálták Ryan Murphy producert, mondván, hogy elviszi a történetet az Amerikai Horror Story második, Zártosztály című évadának példájára, ő azonban cáfolta, hogy ez lenne a terve.

Nemrég kiderült az is, hogy az első évad nagy kedvencei a folytatásban is visszatérnek, néhány órája pedig lehullott a lepel két új vendégszereplő kilétéről, így a stábban köszönthetjük az Alkonyat-filmek sztárját, Taylor Lautnert és a Bír-Lakban megismert John Stamost is.

Nagy hírem van! Izgatottan jelentem be, hogy csatlakozok a @screamqueensFox-hoz. Nagy megtiszteltetés, hogy Dr. Cassidy Cascade-et alakíthatom. A második évad premierje szeptember 20-án (kedden) kerül adásba este 9-kor a FOX-on

– írta a lenti kép mellé Taylor az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek