Starity

Szeptember végén érkezik az új Epica-lemez

2016. június 27. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnépszerűbb szimfonikus metálcsapat a közelmúltban tette közzé az ősszel boltokba kerülő, sorban a hetedik stúdiólemezének borítóját, valamint a dalok címére is fény derült.

hirdetés
Szeptember végén érkezik az új Epica-lemez

Köztudott a rajongók körében, hogy Simone Simons énekesnő és zenésztársai hetedik albuma a The Holographic Principle címet kapta, és szeptember 30-án kerül a boltok polcaira. Az énekesnő nemrég elárulta, hogy a lemez jóval súlyosabb lesz, mint a legutóbbi, The Quantum Enigma címet viselő korong, amely 2014-ben jelent meg. 

Simone egy interjúban úgy nyilatkozott a várva várt új albumról, miszerint ezúttal több hangszert alkalmaztak a felvételekkor, valamint egy kórust is bevontak a munkálatokba, így a végeredmény közel sem olyan kiszámítható, mint hallgatóságuk reméli.

A The Holographic Principle elődjéhez hasonlóan a Nuclear Blast gondozásában jelenik majd meg, ezt követően hosszabb turnéra indul a csapat. A magyar rajongók is örülhetnek, hiszen július 16-án a Rockmaratonon is tiszteletét teszi az Epica.

Íme, a dallista:

  1. Eidola
  2. Edge Of The Blade
  3. A Phantasmic Parade
  4. Universal Death Squad
  5. Divide And Conquer
  6. Beyond The Matrix
  7. Once Upon A Nightmare
  8. The Cosmic Algorithm
  9. Ascension – Dream State Armageddon
  10. Dancing In A Hurricane
  11. Tear Down Your Walls
  12. The Holographic Principle – A Profound Understanding Of Reality
A lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek