Starity

Elmo Magalona és Janella Salvador feldolgozta Shawn Mendes slágerét

2016. június 27. 01:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shawn Mendes Stitches című dala óriási siker a világ minden táján, így nem meglepő, hogy szívesen feldolgozzák mások is a felvételt – köztük Elmo és Janella is.

hirdetés

Tavaly jelent meg Shawn Mendes Stitches című kislemeze, amellyel az énekes világhírnevet szerzett magának, így természetesen hazánkban is többen megismerték a nevét. A szerzemény többeket megihletett már, számtalan feldolgozás született – legutóbb az Asap című műsorban.

A Born for You című új, filippínó sorozat két pimaszul fiatal tehetsége, Elmo Magalona és Janella Salvador a fent említett műsorban adta elő a népszerű dalt, rajongóik pedig nem győzték dicsérni őket hibátlan előadásmódjukért. Utóbbi sztár egyébként nemrég jelentette meg új, Pumapag-Ibig című új videoklipjét, így a zenei sikerek nem állnak távol tőle.

Shawn Mendes karrierje szintén szépen ível felfelé: jelenleg Treat You Better című dalával ostromolja a slágerlistákat, és legújabb korongjának piacra kerülése sincs már messze.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek