Starity

Kanye West botrányos videoklipje felrobbantotta az internetet

2016. június 27. 09:09   |   Szerző: Madney Katyoncé

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt sejteni lehetett, hogy Kanye Famous című dalának nemcsak a szövege, de a videója is botrányos lesz, ám a rapper minden képzeletünket felülmúlta.

hirdetés
Kanye West botrányos videoklipje felrobbantotta az internetet

Kanye West idén botrányt botrányra halmoz, ezek közül a twitteres beszólásai mellett az új albumának Rihannával közösen készített szerzeménye, a Famous szövege keltette a legnagyobb feltűnést a médiában, melyben nem épp szép szavakkal illette Taylor Swiftet

Tavaly még úgy látszott, hogy az énekesnő és a rapper fátylat borított a múltra, és félretették a 2009-es sérelmeket, de mint kiderült, csak átmeneti volt a csatabárd elásása. A tűz újbóli felszítása mellett kardoskodott Kanye felesége, Kim Kardashian is, aki vádaskodásával ismét férje fent említett dalára irányította a figyelmet.

A Famous klipje nemrég meg is érkezett, és ahogy vártuk, igencsak polgárpukkasztóra sikeredett: a képkockákon nemcsak Kanyét és Kim Kardashiant, hanem Taylor Swiftet, Rihannát, Chris Brownt, Amber Rose-t, Ray J-t, Caitlyn Jennert, Bill Cosbyt, Anna Wintourt, George Bush-t és Donald Trumpot láthatjuk meztelenül egy ágyban.

Kanye bevallása szerint az egyesült államokbeli elnökválasztás nagy esélyesén, Donald Trumpon kívül mindenki beleegyezett a meztelenkedésbe, és valóban ők láthatóak az alábbi videóban. Ennek azonban igen kicsi a valószínűsége, sokkal inkább azt tudjuk elképzelni, hogy remek sztárhasonmásokat sikerült találnia a rappernek, nem is beszélve a CGI-technika és a Photoshop adta lehetőségekről.

További érdekesség, hogy a videóban szereplő hírességek valamilyen szinten kötődnek egymáshoz: Kim Kardashian Ray J-vel készítette azt a szexvideót, mely megalapozta a karrierjét; Chris Brown verte össze Kanye régi barátnőjét, Rihannát; és Amber Rose együtt járt Kanyével még Kim előtt, ami miatt a két nő nem igazán szívleli egymást. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek