Starity

Anastacia felejthetetlen koncertet adott az Arénában

2016. június 27. 16:04   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő hét év után újra Magyarországra látogatott, hogy legutóbbi válogatáslemezét, az Ultimate Collectiont népszerűsítse.

hirdetés

Anastacia június 22-én negyedszer lépett színpadra a magyar közönség előtt, a Papp László Budapest Sportarénában. 2001-ben az Arany Zsiráf Gála külföldi sztárfellépője volt, 2005-ben szintén az Arénában csillogtatta meg tehetségét, 2009-ben pedig a Syma Csarnokban láthatta viszont a nagyérdemű.

Az üdvözlés során megosztotta közönségével, hogy a színfalak mögött ő is nyomon követte a Magyarország-Portugália labdarúgó-mérkőzést, majd gratulált csapatunk továbbjutásához. A Fókusz kamerái előtt elárulta, hogy ahol színpadra áll, ott mindig bejut a következő körbe a nemzeti válogatott. Nemrégiben így volt ez a svájciakkal, illetve a magyarokkal is a múlt szerdai megmérettetésen. (Ha már itt tartunk: tegnap este Belgiumban adott koncertet a művésznő).

A show különlegessége az volt, hogy az énekesnő a Magyar Virtuózok kíséretében adott elő néhány dalt. Az est folyamán két duett is felcsendült: az I Belong To You (Il ritmo della passione), amelyet háttérénekesével, Mariával adott elő, illetve az Everything Burns, melyben partnere a hazai énekes, Király Viktor volt.

Mint később kiderült, Anastacia zenésztársai rendkívül kedvesen fogadták a fiatal énekest, csak úgy, mint maga a világsztár, akivel összesen négyszer próbálták el a közös dalt. Előadásuk előtt Viktor a „szeretlek” szót tanította meg az énekesnőnek a színpadon, majd megsúgta neki, hogy ez az „I love you” magyar megfelelője.

A telt házas koncert során az Ultimate Collection című válogatáslemez dalait énekelte el az aranytorkú művésznő, köztük a legismertebbeket is: I’m Outta Love, Paid My Dues, Sick And Tired, Stupid Little Things, Cowboys & Kisses. Utóbbit egy magyar színekben pompázott cowboykalapban adta elő. 20 dal csendült fel, az estét pedig a Left Outside Alone és a One Day In Your Life zárta.

Fotó: Anastacia
Fotók: Meszlényi András, Kánai Ernő
Fotók: Meszlényi András, Kánai Ernő
Fotók: Meszlényi András, Kánai Ernő
Fotók: Meszlényi András, Kánai Ernő
Fotók: Meszlényi András, Kánai Ernő

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek