Starity

Babát vár a Girls Aloud énekesnője, Kimberley Walsh

2016. június 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves énekesnő a Hello! magazin hasábjain keresztül hozta nyilvánosságra, hogy férjével, Justin Scott-tal szülői örömök elé néznek.

hirdetés

Kimberley Walsh nem is lehetne boldogabb! Az utóbbi két év olyan volt számára, akár egy érzelmi hullámvasút, hiszen 2014 elején tudta meg, hogy első gyermekét várja, akinek az év szeptemberében adott életet. Az eseményt egy novemberi eljegyzés követte, majd Justinnal idén januárban, Barbadoson esküdtek örök hűséget egymásnak.

Az énekesnő korábban sem titkolta, hogy négy gyermeket szeretne, és szerelmével jó úton is járnak, ugyanis kevesebb, mint két évvel első csemetéje világrahozatala után ismét áldott állapotban van. 

Már azelőtt tudtam, hogy terhes vagyok, mielőtt megcsináltam volna a tesztet. Nem szenvedtem reggeli rosszullétektől, de a testem változása árulkodó volt, így bizonyossá tett abban, hogy babát várok. Nagyon izgatott lettem, amikor egy hajnalban megcsináltam a tesztet, és igazolta a gyanúmat. Az első dolgom az volt, hogy felébresztettem Justint, és elújságoltam neki: újra apa lesz

– nyilatkozta a fent említett lapnak a büszke kismama.

Fotó: Hello! Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek