Starity

Három év kihagyás után visszatért a The Strokes

2016. június 29. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikor már-már azt hittük, hogy feloszlott az öttagú New York-i banda, a srácok bebizonyították, hogy tartogatnak még meglepetéseket.

hirdetés

A lehető legváratlanabbkor, mindenféle promóciózás nélkül tette közzé legújabb szerzeményét a The Strokes. A csapat háza táján ugyan a közelmúltban megsűrűsödtek a programok a fellépéseknek köszönhetően, arra azonban még a rajongók is aligha számítottak, hogy ismét kamerák elé állnak a srácok.

Érdekesség, hogy bár a csapat legutóbbi stúdiólemeze három évvel ezelőtt, Comedown Machine címmel került az üzletek polcaira, kisfilmet még régebben forgattak. Legutóbbi videójuk az All the Time című nótához készült korábban rögzített felvételek összevágásából.

Az újonnan megjelent szerzemény, a Threat of Joy kisfilmjét a korábban a Weezerrel, a Daft Punkkal és a The Killersszel is dolgozó Warren Fu rendezte, melyet ugyan a kritikusok bizarrnak bélyegezték meg, ám ez mit sem von le az új nóta érdemeiből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek