Starity

Kit Harington bunyóba keveredett a Trónok harca meghallgatása előtt

2016. június 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a W magazinnak mesélt arról, hogy mi történt vele a meghallgatás előtti éjjel, ami miatt monoklival volt kénytelen „harcolni” Jon Snow szerepéért.

hirdetés
Kit Harington bunyóba keveredett a Trónok harca meghallgatása előtt

Kit Harington nevét a Trónok harcának köszönhetően ismerte meg a világ, és nemrég még egy emberként szorított mindenki azért, hogy sorozatbeli halála ne legyen végleges. Szerencsére imáink meghallgatásra találtak, és a karakter Melisandrének köszönhetően új életre kelt, így remélhetőleg még hosszú ideig viszontláthatjuk Kitet a képernyőn.

A jóképű színész nemrég a W magazinnak mesélt a sorozat kulisszatitkairól, így elárulta azt is, milyen előzménye volt a meghallgatásnak, melyen egy hatalmas monoklival a szeme körül jelent meg – és mint tudjuk –, ennek ellenére is övé lett a szerep.

Fekete volt a szemem. A meghallgatást megelőző éjjel bunyóba keveredtem... Elmentünk a McDonald's-ba a lánnyal, akivel akkorban találkozgattam, és mivel késő este volt, nem volt már hely. Megkérdeztem ezt a srácot és a lányt, akivel volt, hogy nem bánnák-e, ha mi is csatlakoznánk hozzájuk. Igent mondtak, így leültünk, és röviddel ezután a srác sértegetni kezdte a barátnőmet, különböző nevekkel illette... Azt mondta rá, hogy egy ronda disznó vagy valami még ennél is rosszabbat. Erre én azt mondtam neki, hogy Nem teheted! Nem mondhatsz neki ilyeneket! Állj fel

– elevenítette fel a történteket a színész.

Még akkor is folytatta [a mocskolódást], amikor felállt. Ekkor realizálódott bennem, milyen magas és hogy nekem kell bevinnem az első ütést. Olyan lehettem, mint egy totális nyúlbéla, ő pedig megütött engem. Így történt, hogy a Jon Snow-meghallgatásra fekete szemmel mentem. Úgy gondolom, hogy a srác, aki megütött, még segített is ezzel megkapni a szerepet, úgyhogy ha nézed ezt a videót, ezúton szeretném megköszönni neked.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek