Starity

Chloë Moretz visszaszólt a piszkálódóknak

2016. június 30. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő Twitteren kérte számon azokat, akik kövérnek nevezik őt és férfiasnak.

hirdetés
 Chloë Moretz visszaszólt a piszkálódóknak
Fotó: Teen Vogue

Újabb ok, miért tekinthető Chloé a fiatalok példaképének. Nemcsak kiáll folyamatosan a női jogok mellett, de még az internetes trollokat is számonkérte online. A színésznőt sokan nevezték mostanában kövérnek, sőt, egyenesen férfiasnak, ami nem kerülte el a figyelmét.

Mikor fognak belefáradni a számítógép képernyője mögé bújt emberek abba, hogy valakit kövérnek, vagy férfiasnak hívjanak. Jobban érzed magad attól, ha ilyen utálatos dolgokat pötyöghetsz? Kielégít valami sötét módon? Ülj le és gondolkodj, mielőtt tudatlan dolgokat kommentálsz, és képzeld el, hogy egy EMBERI LÉNYNEK szánod ezeket. Egy embernek, érzésekkel és gondolatokkal, akinek az életét ilyen negatívan befolyásolod.

Az egész életemet kamerák előtt töltöttem, és amellett nőttem fel, hogy ismeretlen emberek a testem minden négyzetméterét kritizálják. Éppen itt van az ideje, hogy befejezzük a billentyűzet mögött való bújkálást, és úgy tegyünk, mintha ismernénk a személyt, akit elítélünk.

Chloé-nek egyébként nem kis időbe telt, mire megbarátkozott önmagával.

Amikor 16 volt, meg akartam csináltatni a mellemet. El akartam tüntetni a tokámat. Kerekebbé szerettem volna teteni a popsimat, meg mi egyéb. Azonban édesanyám azt mondta, nem végezhetek magamon semmilyen plasztikai műtétet. A hibáim tesznek azzá, ami most vagyok. Lassan elfogadtam ezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek