Starity

Dzsudzsák Balázs a Morning Show-ban értékelte az Eb-t

2016. június 30. 07:07   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Morning Show kétmilliós rajongótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri mindig a legérdekesebb témákat és vendégeket hozza el a hallgatóknak. A srácok ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott sztárját, Dzsudzsák Balázst faggatták az Európa-bajnokság eseményeiről. A sportoló elmesélte, milyen érzés volt a címeres mezben játszani, mi hiányzott legjobban a kint tartózkodás alatt és milyen embernek ismerték meg Ronaldót.

hirdetés
Dzsudzsák Balázs a Morning Show-ban értékelte az Eb-t
Fotó: Class FM

Egy ország adott hangot büszkeségének itthon és Franciaországban egyaránt, amikor Magyarország labdarúgó-válogatottja 2:0-ra győzni tudott Ausztria ellen az idei foci Eb-n. A sikerszéria az Izland, majd a Portugália elleni döntetlennel folytatódott, és végül a belgák elleni összecsapással ért véget.

A vasárnapi meccset ugyan elveszítette a magyar csapat, a nemzet újraéledt bizalmát azonban egy percre sem. A hazatérő válogatott sztárja, Dzsudzsák Balázs többek között az utolsó összecsapásról is mesélt szerdán a Morning Show-ban. 

Az egyértelműen látszott, hogy a csapatok között volt egy sebességbeli különbség, koncentrációban sem voltunk a topon és picit be is pánikoltunk a gyorsan kapott góltól

– mondta a sportoló, aki ennek ellenére boldogan tért haza az Eb-ről.

A sikerek és természetesen a vereségek is benne vannak egy ilyen játékban, de felbecsülhetetlen volt a válogatottal, magyar címeres mezben megélni ezt

– mesélte a piacvezető Class FM reggeli műsorában Dzsudzsák Balázs, aki társaival meglepve tapasztalva, hogy milyen sokan érkeztek fogadásukra hétfőn a fővárosi Hősök terére. Fantasztikus volt, hogy ilyen spontán és ilyen sokan összejöttek. A focista portugál ellenfeléről, Cristiano Ronaldóról is csak pozitívan tudott nyilatkozni.

Meccs előtt és utána is gratulált a csapatnak, semmi jelét nem mutatta, hogy lenézne, vagy máshogy kezelne minket

– idézte fel Dzsudzsák, aki a világklasszis focistához hasonlóan két gólt lőtt a magyar-portugál meccsen. 

Volt bennem egyfajta érzelemkitörés, ami szerintem teljesen normális, hiszen ő a világ egyik, ha nem a legjobb futballistája. Fantasztikus dolog, hogy azon a meccsen én is játszhattam, és meg tudtam mutatni azt a kvalitást, amit várnak tőlem

–  vallotta be a sportoló, akinek a kint tartózkodás alatt leginkább a nagymamája legendás töltött káposztája hiányzott.

Debrecenben játszottunk még Dárdai Palival, amikor a nagymama anyáékkal küldött úgy 20-25 darab töltött káposztát, aminek híre ment. Mindenki rácsapott, és onnantól kezdve nagyi folyamatosan százötvennel emelte az adagokat és ez így ment a selejtezősorozatok meccsein is

– nevetett Dzsudzsák, akinek most sem lehetett oka a panaszra, hiszen velük tartott egy magyar szakács is, akitől csapattársaival gulyáslevest vagy akár bundáskenyeret is kérhettek. A jó magyar ételek adta energiára pedig szükségük is van, hiszen a futball válogatott hamarosan megkezdi a felkészülést a világbajnokság selejtezőjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek