Starity

Kim Kardashian énekesnőként is kipróbálta magát

2016. július 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki, akkor Kim Kardashian mindent megtesz annak érdekében, hogy felfigyeljenek rá az emberek.

hirdetés

Kim Kardashian nevét 2007-ben, a családjáról szóló Keeping Up With The Kardashians című valóságshow-nak köszönhetően ismerte meg a világ, ám Hollywoodban már ezt megelőzően is pletykáltak Paris Hilton dögös asszisztenséről. Kim azóta túlnőtt az örökösnőn, és a világ egyik legmegosztóbb hírességévé vált, aki a mai napig azon igyekszik, hogy minél gyakrabban foglalkozzon vele a sajtó.

A minap például egy, a melleit közszemlére tévő szelfivel örvendeztette meg követőit, melyhez az I'm going out tonight, it's going down sorokat fűzte, melyek 2011-ben megjelent Jam (Turn It Up) című dalából származnak.

Érdekesség, hogy a szerzeményt The-Dream közreműködésével készítette el a sorozatsztár, melynek teljes bevételét egy daganatos betegekkel foglalkozó szervezetnek adományozta. A jó cél ellenére Kim úgy tartja, hogy élete legnagyobb baklövése volt mikrofon mögé állni.

Ez egy vicces tapasztalat emléke. A bevételt jótékony célra ajánlottuk, de ha lehetne egy kívánságom, azt kérném, bár ne tettem volna... Nem szeretem, amikor az emberek olyasvalamibe fognak, amibe nem kellene. És nekem határozottan nem kellett volna énekelnem. Mégis mi jogosított fel arra, hogy énekesnőnek képzeljem magam? Még csak nincs is jó hangom

– magyarázta Andy Cohennek adott interjújában Kim. Állításával pedig a kritikusok is egyetértettek, ugyanis minden idők legrosszabb tévésztárból énekesi babérokra törő celebjének kiáltották ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek