Starity

Lindsay Lohan könyvet ír a tapasztalatairól

2016. július 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30. születésnapját holnap ünneplő színésznő már el is kezdte írni első könyvét, melyben személyes tapasztalatai mellett számtalan tippet és trükköt olvashatunk majd.

hirdetés

Lindsay Lohan közelgő születésnapja alkalmából a Vanity Fair magazin riporterének adott interjút, melyben többek között szót ejtett születésnapjáról, karrierjéről és jövőbeli terveiről is, mindezeken túl pedig bepillantást engedett első könyvének és készülő stúdiólemezének kulisszatitkaiba.

Jelenleg is a könyvemen dolgozok, és nagyon izgatott vagyok, amiért megoszthatom a személyes tapasztalataimat és azt, hogyan lehet túljutni az akadályokon. Remélem, hogy a szavaimmal útmutatást tudok nyújtani azoknak, akik nehéz időszakon mennek keresztül és segítségre van szükségük

– magyarázta a 29 éves színésznő, majd így folytatta:

Hálás vagyok, amiért lehetőségem van hallatni a hangom, és sokkal magabiztosabbnak is érzem magam, hogy egy ilyen platformon keresztül mondhatom el az embereknek: mindannyiunknak vannak hullámvölgyei az életben, és mindannyiunknak megvan a lehetősége arra, hogy kikecmeregjünk a gödörből, amennyiben kapcsolatba lépünk önmagunkkal és a spirituális oldalunkkal.

Az interjú során LiLo arról is őszintén vallott, hogy hibáinak és kudarcainak elfogadása segítette hozzá ahhoz, hogy egy erősebb, magabiztosabb nő váljon belőle; valamint azt is elárulta, hogy egyáltalán nincsenek benne rossz érzések, amiért hamarosan a harmadik x-be lép. 

Saját bevallása szerint születésnapját Görögországban tölti majd a szerettei társaságában, ezt követően pedig ismét visszatér a munkájához, hogy gőzerővel dolgozzon újbóli visszatérésén mind színésznőként, mind énekesnőként egyaránt.

Nemcsak a karrierben, hanem a magánéletben is rátalált a szerencse. Egor Tarabasovval egy éve ismerkedett meg
Fotó: Instagram / Lindsay Lohan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek