Starity

Demi Lovato szemén csillogtatta meg sminktudását Nick Jonas – videó

2016. július 01. 12:12   |   Szerző: Szandiii_1992

Demi Lovato és Nick Jonas 10 éve barátok, a napokban készült videójukkal pedig sokak arcára sikerült ismét mosolyt csalniuk.

hirdetés
Demi Lovato szemén csillogtatta meg sminktudását Nick Jonas – videó

Nick Jonas és Demi Lovato szerdán startolt Honda Civic: Future Now turnéja előtt a BuzzFeed humoristájával, Keith Habersbergerrel ült össze egy mókás játék erejéig, amelynek lényege az volt, hogy rajongóik szavazhatták meg a Twitteren, miféle feladatot hajtsanak végre.

Elsőként arról kellett dönteniük, hogy milyen típusú ételkihívást hajtsanak végre, a szavazók pedig természetesen a kellemetlenebb opció mellett tették le a voksukat, így ezután már csak azt kellett kitalálniuk, hogy Demi és Nick a szardíniát, a tücsköket vagy a bébiételt fogyasszák el. Sokak meglepetésére a végeredmény a bébiétel lett, ám abból is a Jonas-fiú húzta a rövidebbet.

Ezt követően a Levels előadójának megadták a lehetőséget arra, hogy megcsillogtassa sminktudását Lovatón, aki végül a kezdeti pánik ellenére elégedett volt a látottakkal. A Twitter-felhasználók azt is kitalálhatták, hogy mivel szívassák meg a Confident énekesnőjének asszisztensét, ami aztán nem a várt módon sült el.

Zárásképpen a Buzzfeed munkatársára is kiróhattak egy büntetést, aki egy vödör jeges vizet kapott a nyakába.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek