Starity

Újabb hazai siker: Sugarbird-ruhában pózol Devon Aoki Fergie visszatérő kisfilmjében

2016. július 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a Baranyi Ádám által a Sugarbirdnek tervezett darabok.

hirdetés

Legutóbb Beyoncét láthattuk a hazai designer csodás darabjaiban, ezúttal pedig Devon Aoki mutatta meg remek alakját a Sugarbird egyik kreációjában, ráadásul Fergie régóta várt visszatérő dalának, a M.I.L.F.$-nek a kisfilmjében.

A videó más szempontból is izgalmas, ugyanis olyan világhírű sztármamik kaptak szerepet az énekesnő mellett, mint Chrissy Teigen, Kim Kardashian és Ciara. A sikerről a márka egyik reklámarca, Dukai Regina is megemlékezett közösségi oldalain, kifejtve, mennyire büszke a Sugarbirdre.

Elmondhatatlanul büszke vagyok a csapatomra! És azt kell mondjam, hogy ez még csak a kezdet

– írta a modell a Facebookon, míg egy másik posztban így fogalmazott:

A Sugarbird LOVE kollekció az egyik legjobb dolog, ami történhetett velem életem során. Öröm volt olyan kollekciót létrehozni, ami teljes mértékben megegyezett az ízlésvilágommal. Kedvelem a puha, kényelmes darabokat, melyeket nem csak egy laza hétvégén, hanem akár egy dolgos hétköznapon is viselhetek és mégis nőies lehetek bennük. Öröm látni, hogy mennyi hölgy kedvence lett ez a kollekció kortól és alkattól függetlenül. Nagyon köszönöm nektek vásárlóknak, hogy együtt sikerre vittük az én szerelem kollekciómat és évről évre várjátok az újabb gyönyörű darabokat!

Fotó: YouTube

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek