Starity

Kiderült, mivel lepte meg Liam Payne a szülinapos Cheryl Cole-t

2016. július 04. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő június 30-án ünnepelte 33. születésnapját, párja pedig igencsak kitett magáért.

hirdetés

Nem lehetett könnyű dolga az ajándék kiválasztásánál Liam Payne-nek, hiszen szerelme bármit megvehet magának, amire csak kedve szottyan. Az énekes így olyan ajándékkal szerette volna meglepni tőle tíz évvel idősebb szerelmét, ami nemcsak örömet szerez Cherylnek, hanem hasznos is, így a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem a jegygyűrű mellett döntött.

Liam hosszas gondolkodás után úgy határozott, hogy egy újabb értékes ajándék helyett egy nagyobb pénzösszeget ajándékoz Cherylnek, melyet az énekesnő által alapított jótékonysági szervezet, a Cheryl's Trust számlájára utalt át. 

Cheryl odáig volt és vissza, nagyon kedves gesztusnak találta Liam ajándékát. Már különben is megvan mindene, amire csak szüksége van

– nyilatkozta egy közeli barát a Metrónak.

Az énekesnő egyébként tavaly alapította a szervezetet szülővárosában, Newcastle-ben, melynek keretein belül olyan fiataloknak segít túljutni a nehézségeken és felkészülni az életre, akik mentális-, drog- vagy alkoholproblémákkal küzdenek, illetve akikre az otthontalanság fénye vetül.

Büszke vagyok a helyre, ahol felnőttem, ugyanakkor aggódva gondolok azokra a kihívásokra, amikkel az ott élő fiataloknak nap mint nap szembe kell néznie. (...) Olyan embereknek szeretnék segíteni és visszaadni nekik az életbe vetett hitüket, akik úgy érzik, sosem érhetnek el semmit, a közelébe sem érhetnek az álamiknak, és nem vár rájuk boldogság az életben

– nyilatkozta korábban a Cheryl's Trust kapcsán az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek