Starity

Nick Young megszólalt Iggy Azaleával való szakításával kapcsolatban

2016. július 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megcsalással vádolt sportoló nem tagadja a pletykákat, mi több, támadó „üzemmódba” kapcsolt.

hirdetés

Két héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Iggy Azalea nemcsak felbontotta az eljegyzését Nick Younggal, hanem végérvényesen szakított a férfival annak ellenére, hogy már az esküvőt tervezték. Múlt héten az is kiderült, hogy nem voltak alaptalanok Iggy korábbi aggodalmai, ugyanis több ízben rajtakapta párját más nőkkel hetyegni, nem is beszélve arról, hogy állítólag teherbe ejtette az exét, Keonna Greent.

Az emberek nagyon elbaszottak a világban. Olyan mintha megkaptam volna a második lövést a mellkasomba. És úgy érzem, mintha nem is tudnám, ki a fene az, akit egész idő alatt szerettem. Azért szakítottam Nickkel, mert rájöttem, hogy nőket vitt fel a házunkba, míg én nem voltam otthon. Rajtakaptam őket a biztonsági felvételen. Sose említette Nick, hogy terhes a nője, szóval, ha ez igaz, akkor én is az E! News által tudtam meg

– írta a Twitteren a rapper.

Azóta csend volt a páros háza táján, ám a felszín alatt nyilvánvalóan munkálkodnak az érzelmek. Ahogy az várható volt, Nick is megszólalt az ügy kapcsán, ám esze ágában sem volt védeni magát vagy tiltakozni az ellene felhozott vádak ellen, sokkal inkább a támadás a legjobb védekezés taktikát vette elő tarsolyából.

Ha tökéletes vagy, legyél tökéletes. Én egy olyan világban élek, ahol az emberek elbaszottak, tanulnak belőle [a hibáikból] és továbblépnek. Ilyen az élet... Utálj engem vagy szeress. Én továbbra is szeretni fogom az életet

– csiripelte Young a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek