Starity

Johnny Depp megváltoztatott tetoválása útján üzent Amber Heardnek

2016. július 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A Rumnaplók forgatása során egymásba szeretett sztárpár házassága csúnya véget ért.

hirdetés
Johnny Depp megváltoztatott tetoválása útján üzent Amber Heardnek
Fotó: FilmDistrict

Május végén járta be a világsajtót a hír, miszerint két nappal anyósa halála után Amber Heard beadta a válókeresetet Johnny Depp ellen. A hír ugyan sokakat meglepett, ám ez még semmi volt ahhoz képest, ami később jött. A színésznő ugyanis azzal vádolta meg az 53 éves filmsztárt, hogy házasságuk ideje alatt többször is kezet emelt rá. Igazát több módon is próbálta bizonyítani, ugyanakkor nem kizárt az sem, hogy hazudik.

Nem csoda, hogy a botrányos jogi huza-vona kicsinálta Depp idegeit – akinek mindeközben édesanyja elvesztésével is meg kell birkóznia –, és nyilvánvalóan egy életre megutálta 23 évvel fiatalabb nejét.

A minap betlehemi fellépésén fotózták a színészt, és többeknek feltűnt, hogy a jobb kezének ujjain látható SLIM tetoválást (ez Amber beceneve) SCUM-ra, azaz mocsokra változtatta, így adva a tudtára, mit is gondol róla.

Láthatóan megváltoztak a betűk a színész ujjain I Fotó: Matt Crossick/PA/Photos/ABACAPress; Patriot Pics/FameFlynet Pictures

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Johnny tetoválása megváltoztatására kényszerült. 1993-ban, Winona Riderhez fűződő kapcsolatának végetérte után a Winona Forever feliratot változtatta Wino Foreverré, hogy így is elszakadjon szerelmétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek