Starity

Rebel Wilson hízókúrára fogta magát, hogy még híresebb legyen

2016. július 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznő a The Telegraphnak vallott arról, hogy miért tartja előnynek a túlsúlyát.

hirdetés

Rebel Wilsont a legtöbben a Tökéletes hang című filmsorozatból ismerhetjük, melyben Háj Amyt, a jó humorú és remek hangi adottságokkal rendelkező duci lányt alakítja. A színésznő elárulta, hogy kolléganői többségétől eltérően neki sosem az volt a célja, hogy minél vékonyabbnak hasson a filmvásznon, hanem épp ellenkezőleg: szándékosan fogta magát hízókúrára.

Saját bevallása szerint első szereplése idején egy tőle súlyosabb kolléganője oldalán szerepelt, és ő döbbentette rá, hogy amennyiben sikeres akar lenni, fel kell szednie még pár kilót.

Azt gondoltam, hogy Ó, az a lány tele van vidámsággal, sokkal inkább, mint én. Mi a titka? Nem hittem, hogy tehetségben nagyobb különbség volt köztünk. Emlékszem, azt gondoltam, hogy a sikere abban rejlik, hogy kövérebb, mint én. Nem tudom, mennyire volt tudatos, de arra gondoltam, hogy Hogyan lehetnék még viccesebb? Talán híznom kellene...

– elevenítette fel Rebel, hozzátéve, hogy a súlygyarapodással meg is kapta első komolyabb szerepét, és egyáltalán nem bánja, amiért nem tartozik a vékony lányok táborába.

A legtöbb nővel ellentétben nem hátrányként, hanem előnyként tekintek a méreteimre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek