Starity

A klasszikus randevúzásban hisz Debreczeni Zita

2016. július 04. 14:02   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csoki vagy inkább virág? Séta a parkban vagy luxusétterem? Egy randi előtt rengeteg kérdés felmerül, de hogy lesz-e belőle második alkalom, számos egyéb tényezőn múlik. A VIVA július 1-jén debütált, Második randi című műsorának célja, hogy ne csak második, de sokadik találkozás, sőt akár tartós kapcsolat is létrejöjjön. Ebben olyan ismert emberek segítik a civil résztvevőket – akit az epizódok végén a gyakorlatban is kipróbálhatják a kapott tippeket –, mint a műsorvezető Iszak Eszti és első sztárvendégei: Debreczeni Zita fotós, valamint Puskás Peti énekes.

hirdetés
A klasszikus randevúzásban hisz Debreczeni Zita
Fotó: Facebook / Debreczeni Zita

A VIVA július 1-jén indult műsorában, a Második randiban hazai hírességek és a zenecsatorna csinos műsorvezetője, Iszak Eszti segítségével készítik fel a civil szereplőket az első találkára. Hogyan legyen vonzó egy közösségi média-profil, mit illik felvenni, hova érdemes beülni és hogyan tanácsos viselkedni a mindent eldöntő találkozáskor – csak néhány hasznos téma azok közül, amelyekkel a civil résztvevők közelebb kerülnek az áhított célhoz, hogy az első randevút második, vagy akár sokadik alkalom is kövesse.

A szereplők emellett szembesülhetnek azzal is, hogyan fest mások szemében a megjelenésük, fényképük alapján, az elméletet pedig végül a gyakorlatban is kipróbálhatják egy valódi randevún. A Második randi első epizódjában Iszak Eszti mellett a modellként és fotósként is sikeres Debreczeni Zita ad tanácsot a bizonytalanoknak, aki úgy véli, a mai rohanó világban az ismerkedésre is egyre kevesebb idejük jut a fiataloknak.

Még emlékszem rá, milyen érzés volt lesni a postást, amikor például egy balatoni táborozás után egy szimpatikus fiúval elérhetőséget cseréltünk. Sajnos ma már a fiatalok nem ismerik ezt a fajta izgatott várakozást

– nosztalgiázott Zita, aki nagy szeretettel figyeli azokat az idős párokat, akik még nyolcvanévesen is kézen fogva sétálnak az utcán. 

Ők még ismerik a klasszikus értelemben vett randevúzás fogalmát, amikor a férfiak hívták el a nőket és virággal várták őket a ház előtt. Azt is tudják, milyen konfliktust hogyan kell megoldani, vagy hogy kell valakivel együtt élni úgy, hogy a kapcsolat működőképes maradjon

– magyarázta a csinos fotós, aki úgy véli, nagyon jó ötlet virágot vinni az első randira, mert ez egy olyan gesztus, amiből a lányok érzik, hogy a fiú komolyan készült az alkalomra.

A Második randi dupla epizóddal debütált pénteken a VIVA-n, ahol a második félórában Eszti és segítője, Puskás Peti szabadeséssel próbálja oldani a műsor szereplőjének, Annának a bizonytalanságát. A szélcsatornát azonban nem csak a lány, hanem az énekes is kipróbálta. 

Nagy élmény és hihetetlenül jó érzés volt ott fent lenni. Először meglepő volt, hiszen nem egy természetes helyzet, amikor turbinákkal fújják a testemet felfelé

– nevetett a kaland után Peti, aki szerint némi gyakorlás után bárki számára élvezetes lehet. 

Azon gondolkodtam, hogy Anna most már megnyugodhat: nem kell izgulni az első találka miatt, mert 3 perc alatt olyan intenzív élményben lehetett része, ami igazán felpörgette a randi előtt

– tette hozzá Peti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek