Starity

Ismét zsűri elé álltak a Balaton legszebbjei

2016. július 04. 14:02   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra megmérettettek a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb lányai, az 50 versenyző közül most csak 32 juthat tovább. A szép külső mellett a kisugárzást és a lányok fellépését is pontozta a zsűri. A castingon részt vett Siklós Erik a MOB marketing és kommunikációs igazgatója is, mivel egy különdíjas lány idén Rióba utazhat az olimpiai csapat vendégeként.

hirdetés
Ismét zsűri elé álltak a Balaton legszebbjei

Gyönyörű környezetben és jó hangulatban kezdődött a Miss Balaton by Cosmopolitan második válogatója, ahol a top 50 legszebb lány bizonyított. A szépségek közül a héten 32 versenyző juthat tovább a zsűri és a közönség döntése alapján. A szavazók most is két lányt segíthetnek a következő fordulóba, de nemcsak Facebookon, hanem az Instagramon is leadhatják voksukat kedvencükre július 1-ig.

A gyönyörű lányokat Dobó Ági, Polgár Kriszti, Magony Szilvi és Marton Adrienn casting trénerek segítették a felkészülésben, hogy minél tökéletesebben pózoljanak a kamerák előtt, és a kifutón is a maximumot hozzák ki magukból. Idén a Magyar Olimpiai Csapat különdíjast választ, aki riói utazást nyer, amelynek apropójából Siklós Erik a MOB kommunikációs és marketing igazgatója is részt vett az eseményen. 

Minden sporteseményen számít, hogy milyen szurkolók állnak a csapatok mögött és külön öröm, ha ilyen szép magyar lányok szorítanak a sportolóinknak

– kezdte Siklós Erik. 

Ami miatt különösen fontos ez az együttműködés, hogy itt tehetségek találkoznak tehetségekkel. Biztos vagyok benne, hogy azok a lányok, akik jelentkeznek a versenyre és keményen dolgoznak, valamint élnek a tehetségükkel, elérhetik a világsikert. Természetesen a mozgás fontosságára is szerettük volna felhívni még jobban a figyelmet, így sportos programokkal készültünk a versenyzőknek.

A szakmai zsűri, Epres Panni, Iszak Eszti, Debreczeni Zita és Seres Attila különböző szempontok alapján véleményezte a top 50 szépséget.

A járásra még oda kell figyelnie a lányoknak, viszont a három hét alatt elképesztő változáson mentek keresztül

– kezdte Epres Panni.

Nagyon örülök, hogy mindenki odafigyelt az étkezésre és a mozgásra. Egyik kiemelt célom, hogy a lányok érdeklődési körét bővítsük még

– tette hozzá a csinos modell.

Abszolút egyetértek Pannival, és mint kommunikációs tanácsadó, nem győzőm hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a tájékozottság

– vette át a szót Iszak Eszti. 

Idén is nagyon szép lányokkal dolgozhatunk együtt és remélem, hogy a verseny után nemcsak ők, de környezetük is látja majd a fejlődést, amit a hónapok alatt értek el

– mondta el a VIVA műsorvezetője.

A szavazatokat a Miss Balaton by Cosmopolitan hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán lehet leadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek