Starity

Tom Hiddleston a legromantikusabb pasi: nézd csak meg a pólóját!

2016. július 04. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Hiddleston is részt vett Taylor Swift július 4-én megrendezett partiján, ahol nem semmi pólóban villogott. Szerinted cuki vagy ciki?

hirdetés

Taylot Swift egy partit rendezett a függetlenség napjának alkalmából, ahol egy csomó barátja megjelent, köztük újdonsult pasija, Tom Hiddleston is. A rajongóknál azonban nem is ez verte ki a biztosítékot, hanem a színész pólója, amire az volt írva, I Love T. S., avagy Szeretem Taylor Swiftet.

Swift óriási tengerparti mulit csapott, és nem csodálkoznánk, ha ő érezné magát most a legszerencsésebb lánynak a világon. A rossz nyelvek szerint azonban csak azért jár Hiddlestonnal, mert ismét népszerű lett a Bond szerepével, Swift pedig pályázik a Bond-lány karakterére, hogy színészként is megcsillogtathassa tudását.

Bár az igazságot csak ők tudhatják, annyi biztos, mindketten nagyon boldognak látszanak egymás társaságában. Kíváncsian várjuk, meddig fog ez a l'amour tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek