Starity

Anna Kendrick szuperhős szeretne lenni

2016. július 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő örömmel mondana igent, amennyiben a Marvel-moziuniverzum felkérné, hogy bújjon hősjelmezbe.

hirdetés
Anna Kendrick szuperhős szeretne lenni
Fotó: ELLE Magazine

Az Alkonyattal a köztudatba robbant Anna Kendrick tudatosan építi karrierjét, melynek elképzelése szerint a következő nagy lépcsőfoka az lenne, ha szuperhősnek állhatna egy majdani Marvel-alkotásban. A színésznő már azt is tudja, melyik különleges képességekkel bíró női csodaember bőrébe bújna szívesen.

A bátyám elküldte a Squirrel Girlről szóló képregényt, mert azt gondolja, tökéletes lennék a szerepre. Fogalmam sincs arról, hogy a karakter mi mást csinál azon kívül, hogy félig mókus, de boldogan lennék félig mókus

– nyilatkozta nevetve a színésznő a Net A Porternek.

A gondolat, miszerint Anna is beállhatna a szuperhősök sorába igencsak feltüzelte a barna hajú szépség rajongóit, akik már el is kezdtek kampányolni az érdekében, hogy az ötlet eljusson a Marvel munkatársaihoz is. Az egyik Twitter-felhasználó egészen odáig ment, hogy egy plakáttervet is készített, melyen Annát láthatjuk néhány imádnivaló mókus társaságában.

Fotó: Twitter

A Marvel egyelőre nem reagált a rajongók és a színésznő elképzelésére, és arról sincs hír, hogy tervezné-e a vászonra vinni Squirrel Girl történetét a közeljövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek