Starity

Búcsút mondott csapatának a Sirenia énekesnője

2016. július 06. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem hiába volt nagy a csend a norvég zenekar hája táján, ugyanis Ailyn kilépését tervezgette.

hirdetés
Búcsút mondott csapatának a Sirenia énekesnője
Fotó: Nat Enemede

A Sirenia és Ailyn személyes okok miatt úgy döntött, hogy külön utakon folytatja a továbbiakban. Barátként váltunk el egymástól, és a legjobbakat kívánjuk Ailynnek jövőbeli törekvéseihez. Egyúttal köszönjük neki a több éves munkát és erőfeszítést, amit ebbe a bandába fektetett – ezért mindörökké hálásak leszünk neki. Nagy megtiszteltetés volt vele dolgozni. Azt kívánjuk neki, hogy váljon valóra minden álma, és legyen fényes az előtte álló jövő. Bandánk az elkövetkezendő két hónapot egy új lemez felvételeivel fogja tölteni. Ezidő alatt természetesen keressük új énekesünket, aki a zenekar élére állhat. 2016 szeptemberétől minden turné és koncert a korábban bejelentett tervek alapján kerül lebonyolításra

– olvashatóak a zenekar sorai a Facebookon. Természetesen Ailyn is szót ejtett kilépéséről a Facebookon, és köszönetet mondott a csapatnak, mely beindította a karrierjét:

Kedves barátaim, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kell olvasnotok, de fontos megerősítenem jómagamnak is: kiléptem a Sirenia zenekarból. A döntés azonban nem az enyém volt; tőlem függetlenül hozták meg... Ennek ellenére szeretném megköszönni a fiúknak az elmúlt nyolc és fél csodálatos évet. Nagyon hálás vagyok, amiért megannyi rajongóval megismerkedhettem, és új barátokat szerezhettem. Én is a legjobbakat kívánom a zenekarnak – remélhetőleg a jövőben egyszer még összehoz minket a sors. A szép emlékeket örökké a szívembe zártam. Egyelőre nem tudom, mit tartogat számomra a jövő, de izgatottan várom, hogy mihamarabb kiderüljön. Természetesen továbbra is zenével fogok foglalkozni – bízom benne, hogy megadatik számomra a lehetőség, hogy turnézhassak, és újra összefuthassak veletek. Most egyelőre még a norvég nyár utolsó napjait élvezem; de amint munkába állok, ti lesztek az elsők, akik tudomást szereztek arról, hogy min dolgozom.

Ailynről nemrégiben írtuk, hogy édesanyja váratlan halálát követően problémái adódtak cukorbetegségével, ennek eredményeként kórházi gyógykezelésre szorult. Kiderült az is, hogy Emmanuelle Zoldan helyettesíti a nyári koncerteken a spanyol szépséget, amíg Ailyn egészsége rendbe nem jön. 

A Sirenia 2001-ben alakult a norvégiai Stavangerben, és 15 éves pályafutása alatt több énekesnő is megfordult a bandában. Először a francia Fabienne Gondamin énekelt, akit 2003-ban Henriette Bordvik váltott. Őt követte a dán Monika Pedersen, majd miután kilépett a csapatból, 2008-ban Ailyn állt a mikrofon mögé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek