Starity

A vártnál is tovább csúszik a Trónok harca hetedik évadának premierje

2016. július 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 26-án tűzte műsorára az HBO a világszerte népszerű Trónok harca hatodik évadának utolsó részét.

hirdetés
A vártnál is tovább csúszik a Trónok harca hetedik évadának premierje
Fotó: HBO / Helen Sloan

Könnyek között vettünk búcsút a Trónok harcától a közelmúltban, ugyanis ismét hosszú várakozás vár ránk a következő évad premierjééig, melyről kiderült: még tovább csúszik, mint vártuk. A hatodik évad visszatérésére is közel egy évet kellett várnunk, ezúttal azonban még türelmesebbnek kell lennünk, ugyanis egy fontos, a forgatással kapcsolatos ok miatt húzódik el a bemutató.

David Benioff és D.B. Weiss, a széria készítői a UFC Unfiltered podcastjának keretein belül elárulták, hogy a premier azért húzódik el sokáig, mert a történet hideg, télies időjárást kíván, így később kezdődnek meg a forgatások is.

Egyelőre nincs lekötött bemutatási dátumunk, de várhatóan el fog húzódni. Kicsit később kezdünk majd forgatni, mert ennek az évadnak a végén megérkezett a tél, ami azt is jelenti, hogy a napos időjárás nem kedvez a céljainknak többé

– nyilatkozta az alkotópáros. 

Ugyan korábban március-április közzé saccolták a készítők a folytatás képernyőre kerülését (az iMDb oldalán a mai napig ez a céldátum áll), de ez már biztosan ki fog tolódni – egyelőre nem tudni, meddig. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek