Starity

Emma Watson új filmje várakozáson alul teljesített a nyitóhétvégén

2016. július 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt pénteken A kolónia címmel került a mozikba a Harry Potter-filmek sztárjának új filmje.

hirdetés
Emma Watson új filmje várakozáson alul teljesített a nyitóhétvégén

Hiába az ígéretes történet és a pazar szereposztás, alig lézengtek néhányan a brit mozikban A kolónia című film bemutató hétvégéjén. A hivatalos adatok szerint összesen 47 angol font értékben, azaz körülbelül 17 ezer forintért váltottak jegyet Emma Watson rajongói, ami azért is meglepő, mivel a szigetországban még nagyobb népszerűségnek örvend a francia felmenőkkel is rendelkező brit színésznő.

Maga a történet egyébként az 1970-es években, Chilében játszódik, ahol egy puccskísérlet során ismerkedik meg egymással Lena (Emma Watson) és Daniel (Daniel Brühl). Az ismeretségből szerelem szövődik, ám a pár mégsem élvezheti a lopott perceket, ugyanis a titkosrendőrség rajtuk üt és elhurcolja a férfit. A szerelmes fiatalasszony nem hagyja könnyen veszni a boldogságot, és a nyomukba szegődik...

Mindentől függetlenül Emmának nincs oka aggódni, hiszen ő kapta a főszerepet a Disney legújabb nagy dobásában, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős filmadaptációjában, mely jövő márciusban kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, és a korábbi klasszikus mesékből élőszereplős filmekbe átültetett történetekhez hasonlóan (Alice Csodaországban, Hófehér és a vadász, Hamupipőke) nagy sikernek ígérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek