Starity

Zayn Malik elárulta, hogy ki miatt hagyta ott a One Directiont

2016. július 08. 15:03   |   Szerző: luluswarrior

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015. március 25-e feketebetűs nap a Directionerek naptárában, hiszen ezen a napon jelentette be Zayn Malik, hogy végleg kilép a népszerű brit fiúbandából.

hirdetés
Zayn Malik elárulta, hogy ki miatt hagyta ott a One Directiont
Fotó: Miller Mobley

Zayn Malik korábban már elárulta, hogy miért hagyta el a bandát (többek közt nem engedték, hogy szakállt növesszen, hiszen az nem illett volna bele a cuki tinifiú szerepbe – a szerk.), viszont joggal merült fel a kérdés: pontosan kinek is köszönhető, hogy végül így döntött?

Egészen mostanáig kérdés tárgyát képezte az, hogy kinek írhatjuk a kontójára az énekes távozását. Sokan azt gondolták, hogy a szülei nyomására döntött így, míg mások akkori menyasszonya, Perrie Edwards kezét sejtették a dologban, ám egyik tábornak sem volt igaza. Zayn elmondása szerint ugyanis egy földönkívüli jelent meg az álmában, aki arra kényszerítette, hogy hagyja ott a bandát.

Tisztán és érthetően tudatta velem a véleményét

– nyilatkozta az eset kapcsán az énekes.

Azt nem tudni, hogy Zayn komolyan gondolta-e vagy csak egy egyszerű poénnak szánta kijelentését, mindenesetre egy biztos: alaposan ledöbbentett mindenkit!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek