Starity

Izgalmas hajtóvadászatban teszi kockára az életét Nicholas Hoult – filmelőzetes

2016. július 11. 08:08   |   Szerző: suti1900

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Eran Creevy által rendezett akciófilm két év várakozás után, idén végre a mozikba kerül.

hirdetés
Izgalmas hajtóvadászatban teszi kockára az életét Nicholas Hoult – filmelőzetes
Fotó: Open Road Films

Idén kerül bemutatásra Ütközés címmel Nicholas Hoult legújabb alkotása, aki mellett olyan neves színészek is feltűnnek majd, mint Felicity Jones, Anthony Hopkins és Ben Kingsley. A film rendezői székében a fent említett Eran Creevy foglalt helyet, aki F. Scott Frazierrel közösen írta meg a forgatókönyvet. Érdekesség, hogy a filmet 2014 nyarán forgatták Németországban, de költségvetési és egyéb gondok miatt elodázták annak bemutatását.

A film középpontjában egy fiatal pár, Casey (Nicholas Hoult) és Juliette (Felicity Jones) állnak. Kapcsolatuk a lehető legfényesebben alakul, míg egy napon a fiatal lány rohamot kap és kórházba nem kerül. A vizsgálatok során kiderül, sürgős veseátültetésre lenne szüksége az életben maradáshoz, ami több százezer dollárba kerül. 

Casey kétségbeesésében visszatér régi alvilági ügyleteihez és megkeresi volt munkaadóját Gerant (Ben Kingsley), aki megbízza egy veszélyes drogszállítmány eltulajdonításával. Később kiderül hogy az áru, Hagené (Anthony Hopkins), aki egy bűnszervezet vezére, így hősünk bajban találja magát. A lopási kísérlet azonban meghiúsul, és Casey-nél marad egy fontos csomag, amiért Hagen hajtóvadászatot indít: emberéleteket és autókat nem kímélve felbolygatja Németország gyorstempójú autópályáit...​​

A történetet augusztus 19-én mutatják be az Egyesült Államokban, hazánkba azonban várhatóan csak szeptember 15-én érkezik meg.

A film megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek