Starity

Megőrülnek az instagramozók Tom Holland pókemberes szelfijéért

2016. július 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg is zajlik a jövő nyáron mozikba kerülő új Pókember-film forgatása.

hirdetés

A Pókember-rajongókat igencsak megosztotta a Marvel korábbi bejelentése, miszerint ezúttal a Sonynak köszönhetően ismét a vászonra viszi az átlagos tinédzserből szuperhőssé váló Peter Parker történetét – ezúttal Tom Holland főszereplésével. A nézők többsége azonban a korábbi elégedetlenkedéssel szemben pozitívan csalódott a fiatal tehetségben, aki először a májusban bemutatásra került Amerika kapitány: Polgárháború című alkotásban ölthette magára az ikonikussá vált piros-kék jelmezt.

Az előreláthatóan jövő júliusban mozikba kerülő adaptáció forgatása jelenleg is zajlik, a főszereplő pedig ennek örömére nemrég egy szelfit is megosztott az egyik szünetben, mely ismételten feltüzelte az immár tűkön ülve várakozó rajongókat.

Egy év van hátra a #spidermanhomecoming mozikba kerülésééig. Készen álltok? Azt gondoltam, szívesen látnátok egy kis szelfit előtte

– írta Tom a lenti felvétel mellé az Instagramon, melyet rajongói több mint 245 ezer szivecskével jutalmaztak.

A remake a Spider-Man: Homecoming címet kapta, ami igencsak árulkodó, hiszen így megtudhattuk, hogy központi témája a végzős középiskolások nagy eseménye, a szalagavató lesz majd.

Tom mellett egyébként olyan sztárok felbukkanására számíthatunk az izgalmasnak ígérkező műben, mint Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Zendaya és Michael Keaton, de előreláthatóan még Donald Glover, Logan Marshall-Green és Martin Starr is feltűnik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek