Starity

Világsztárok, akikről nem is sejted, hogy rokonok

2016. július 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Híresek, sikeresek és milliók rajonganak értük, ám sokukról még csak nem is sejted, hogy rokonok.

hirdetés

Sokszor az azonos családnév sem segít, hogy összekössünk két hírességet, hiszen ahogy hazánkban, úgy a tengerentúlon is vannak széles körben elterjedt vezetéknevek. Másokat ezzel szemben az általuk válsztott művésznév miatt nehéz egymáshoz kapcsolni, mi azonban segítünk nektek eligazodni a celebrokonságok útvesztőjében. 

Lássuk, milyen rokoni kapcsolat fűzi össze az alábbi hírességeket!

Melissa McCarthy & Jenny McCarthy

A két színésznőnek még a családneve is egyezik, így ha fel is merül a köztük lévő rokonsági kapcsolat, a legtöbben azt gondolják, hogy testvérek, de ez nem igaz, Melissa és Jenny ugyanis csak unokatestvérek. 

Kettejük közül Melissa a sikeresebb: a Koszorúslányok című vígjátékban nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték, de a díjat végül nem hozhatta haza. Jelenleg a Mike és Molly című sorozatban alakítja a női főszereplőt, de a hamarosan bemutatásra kerülő Szellemirtók-remake-ben is feltűnik majd. Unokahúga ezzel szemben két éve nem forgat, rajongói legutóbb a International Ghost Investigators című sorozatban láthatták egy rövid cameo szerepben.

Melissa (balra) és Jenny (jobbra) is a filmiparban találta meg a hivatását

Snoop Dogg & Brandy

A 44 éves rapperről és a 2000-es évek egyik legnépszerűbb R&B énekesnőjéről kevesen gondolnák, hogy rokoni szálak fűzik egymáshoz, pedig McCarthyékhoz hasonlóan ők is unokatestvérek, méghozzá első fokon.

Kettejük közül szintén előbbi a sikeresebb, a rapper július 1-jén dobta piacra tizennegyedik nagylemezét, ezzel szemben Brandy legutóbbi korongja négy évvel ezelőtt került az üzletek polcaira.

Snoop Doggot (balra) a rap, Brandyt (jobbra) inkább az R&B és a soul ejtette bűvkörébe

Lily Allen & Alfie Allen

A Smile énekesnője és a Trónok harca Theonja nem véletlenül osztoznak ugyanazon a vezetékneven, ugyanis édestestvérek. Kettejük közül az énekesnő az idősebb, öccse 16 hónappal az ő születése után jött a világra.

Lily körül az utóbbi két évben nagy volt a csend, jelenleg nincs információ arról, hogy dolgozik-e valamin. Öccse ezzel szemben 2011 óta állandó szereplője az HBO sikersorozatának, emellett pedig a Close To The Enemy című szériában is láthatjuk bizonyítani.

Míg Lilyt (balra) az éneklés, addig Alfie-t a színészkedés vonzotta

Julia Roberts & Emma Roberts

A Micsoda nő és a Scream Queens sztárja is rokoni kapcsolatban állnak, amit megegyező vezetéknevük alapján nem nehéz kikövetkeztetni. Julia ugyanis Emma édesapjának a testvére, így párosukban egy nagynéni-unokahúg párost köszönthetünk.

Szakmájukban mindketten hasonlóan sikeresek: Julia már a 80-as években belopta magát a köztudatba – legutóbb az Anyák napja és a pénzes cápa című alkotásokban láthattuk; Emma pedig a közelmúltban szerződött le a Scream Queens folytatásához, valamint várhatóan még idén bemutatásra kérül két, a főszereplővel készülő alkotás a Billionaire Boys Club és a Nerve képében.

Nagynénjétől, Juliától (balra) sokat tanulhatott a sorozatsztárként ismertté vált Emma (jobbra)

Katalin hercegné & Dakota Fanning & Elle Fanning

Vilmos herceg felesége közel sem áll olyan közeli rokonsággal a Fanning-nővérekkel, mint a fent említett hírességek, de a rokoni szálak egyértelműen visszavezethetőek a közös ősre. A hercegné és a két színésznő huszonegyedik unokatestvérek.

Katalin idejének nagy részét karitatív tevékenységei mellett a gyereknevelés tölti ki, ezzel szemben a lányok folyamatosan forgatnak. Dakotának négy filmje is bemutatásra vár, valamint hamarosan megkezdi a Janusz Kaminski rendezésében készülő The Postcard Killings című dráma forgatását; húga szintén elfoglalt: Elle-nek várhatóan négy filmje kerül a mozikba idén, jövőre pedig újabb négy.

A hercegné (balra) távoli rokonságban áll a Fanning-lányokkal (jobbra)

Melanie Griffith & Dakota Johnson

A 70-es évek óta aktívan tevékenykedő Melanie számtalan műremekben bizonyította tehetségét, miközben három ismert férjet elfogyasztott és három gyermeket felnevelt – köztük a rajongók körében a Szürke ötven árnyalata által ismertté vált Dakota Johnsont. Utóbbi ugyanis Melanie a színész/rendező Don Johnsonhoz fűződő házasságából született.

Melanie jelenleg jól megérdemelt pihenését élvezi, miután végzett a JL Ranch és a The Masterpiece alkotások forgatásával. Lánya ezzel szemben jelenleg is az E. L. James regénysorozatán alapuló filmdaptáció utolsó részeit forgatja, de szerepet vállalt két másik filmben (Under The Silver Lake, Suspiria) is.

Dakota (jobbra) inkább édesapjára ütött, nem sokat örökölt édesanyja, Melanie (balra) vonásaiból

Charlie Sheen & Emilio Estevez

Aki esetleg furcsállná a két egymástól eltérő nevet, megnyugtatjuk, hogy Charlie valójában művésznevet használ, ugyanis a születési anyakönyvi kivonatában a Carlos Irwin Estevez név áll, Emilio pedig a bátyja.

Pályájuk során a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban együtt is szerepeltek a testvérek, de közülük egyértelműen Charlie lett a híresebb, aki jelenleg a Nine Eleven című filmen dolgozik, Emilio pedig a The Publicon.

Külsőbeli különbözésük ellenére Charlie (balra) és Emilio (jobbra) testvérek

Phil Collins & Lily Collins

Természetesen ebben az esetben sem a véletlen műve az egyező családnév, ugyanis Lily Philnek a lánya. Míg előbbi elsősorban színésznőként és modellként kíván érvényesülni, addig a híres papa a popipar egyik kiemelkedő ikonja olyan slágerekkel a háta mögött, mint az In The Air Tonight, az Another Day In Paradise vagy a Can't Stop Loving You.

Phil legutóbbi stúdióalbuma hat évvel ezelőtt, 2010-ben jelent meg, Lily azonban jelenleg is gőzerővel dolgozik: jelenleg az Okja című filmet forgatja, valamint rövidesen a mozikba kerül a szereplésével készült Rules Don't Apply és a To The Bone.

Lily (jobbra) sokat örökölt édesanyja szépségéből, de édesapja, Phil (balra) vonásai is felismerhetőek rajta

Goldie Hawn & Kate Hudson

A 60-as évektől a 2000-es évek elejéig aktívan színészkedő Goldie az édesanyja a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című romantikus vígjáték sztárjának, Kate-nek. A két színésznő nem titkoltan jó kapcsolatot ápol egymással, olyanok, mintha legjobb barátnők is lennének az anya-lánya kapcsolaton túl.

Goldie-t négy év kihagyás után jövőre, egy egyelőre el nem nevezett akciófilmben láthatjuk legközelebb; Kate-et pedig a Mélytengeri pokol és a Marshall című drámákban.

Goldie (balra) le sem tagadhatná a lányát, kate-et (jobbra)

Ben Affleck & Matt Damon

A két színész pályafutása során nem kevesebb mint tíz közös produkcióban bizonyította a tehetségét, így nem csoda, hogy idővel legjobb barátok lettek. Ha azonban ez nem volna elég, kiderült, hogy nemcsak baráti, hanem rokoni szálok is egymáshoz fűzik, ugyanis tizedik fokon ugyan, de unokatestvérek.

Bent legközelebb a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című akciófilmben láthatjuk, melyben (akárcsak a hamarosan bemutatásra kerülő Justice League és a Batman-rebootban) Batmant alakítja; Matt pedig a Downsizing című vígjátékot forgatja, de szerepet vállalt a Suburbiconban is, valamint ő alakította a címszereplőt a Jason Bourne-ban, mely hazánkban július 28-án kerül a mozikba.

Ben (balra) és Matt (jobbra) nemcsak barátok, hanem unokatestvérek is

Jon Voight & Angelina Jolie

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész az édesapja a mi Lara Croftunknak, így nem csoda, hogy ilyen génekkel Angie is sikeres lett a szakmában, mi több: édesapjához hasonlóan ő is kipróbálta a rendezést – több-kevesebb sikerrel.

A 80. életévéhez közeledő Jon jelenleg is aktívan dolgozik, a magyar közönség leghamarabb az ősszel bemutatásra kerülő Rowling regény filmadaptációjában, a Legendás állatok és megfigyelésükben láthatják. Angie ezzel szemben a közelmúltban bólintott rá a Demóna második részére, így már csak a forgatások megkezdésére vár.

Jonnak (balra) van miért büszkének lennie Angie-re (jobbra)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek