Starity

9 meglepő tény, amit nem tudtál Justin Timberlake-ről

2016. július 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű színész-énekes különleges étkezési és italfogyasztási szokásainak járt utána a Popsugar, és ezeket most mi is elhoztuk nektek.

hirdetés

1. Imád enni, saját bevallása szerint azért edz, hogy bűntudat nélkül nassolhasson. A legtöbbször azért edzek, hogy zabálhassak. Kajamániás vagyok – nyilatkozta korábban a Bon Appétitnek.

2. Minden nap kétszer reggelizik: az elsőt edzés előtt fogyasztja el, mely mandulavajas amerikai palacsintából, lenmagból és tojásrántottából áll; a másodikat pedig edzés után készíti el, ami vagy egy tojás vagy egy proteinshake szokott lenni.

3. Saját tequilát dobott piacra a Sauza 901 fantázianév alatt, melynek különlegessége, hogy kísérő nélkül, önmagában is könnyedén fogyasztható. 

4. Felesége, Jessica Biel a tulajdonosa a Nyugat-Hollywoodban található Au Fudge nevű étteremnek, mely kialakításának és kínálatának köszönhetően egyaránt kedvelt hely felnőttek és gyerekek körében is.

5. Legnagyobb kedvence a brownie, egyszerűen bolondul ezért az egyszerűségében nagyszerű édességért.

6. Justin 2007-ben New Yorkban nyitott egy grillezős éttermet barátaival, Eytan Sugarmannel és Trace Ayalával közösen, mely – Gordon Ramsay után szabadon – a Hell's Kitchen nevet kapta.

7. Bár szereti a különlegességeket, a polip minden formájával ki lehet kergetni a világból. A polipot leszámítva nem hiszem, hogy találkoztam valaha is olyan étellel, ami nem jött be – nyilatkozta egy korábbi interjúban.

8. Élete legjobb fogását egy olaszországi nyaralás során fogyasztotta el. Ha életem legjobb kulináris élményéről kérdezel, egy olaszországi kirándulás elevenedik meg előttem... homáros tészta volt Pecorino sajttal.

9. Különböző évszakokhoz köti az italválasztást. Természetesen ő is rajong a különböző égetett szeszekkel megspékelt koktélokért, de saját bevallása szerint mást iszik szívesen nyáron és mást télen: Az évszakok alapján választok magamnak koktélt. A hűvösebb időszakban a whisky alapúak mellett teszem le a voksom, a melegebb hónapokban viszont a tequilásoké a főszerep.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek