Starity

Itt az első videó a Harry Styles főszereplésével készülő Dunkirk forgatásáról

2016. július 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő júliusban kerül a mozikba a népszerű A-listás hírességeket felsorakoztató történelmi dráma, melyben a One Direction szívtiprója is főszerepet játszik.

hirdetés

Már hetekkel ezelőtt megkezdődött a Dunkirk című film forgatása, melyben Harry Styles mellett olyan sztárok csillogtatják meg tehetségüket, mint Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Mark Rylance és sokan mások. A film forgatókönyvét a rendezői széket is elfoglaló Christopher Nolan írja, az alkotás maga pedig előreláthatóan 2017. július 19-én került az európai mozikba.

A történet egyébként az 1940-es években, azaz a második világháború idején játszódik Dunkirkben, ahol egy brit katonai akció részeként hőseink kiszabadítják a német hadifogságba esett több mint 300 ezer főt számláló alakulatot. 

A film forgatása jelenleg is zajlik, méghozzá a Hollandia Flevoland tartományában található Urkban, a szemfüleseknek pedig nemrég sikerült elcsípniük azt a jelenetet, amikor a stáb az evakuálást próbálta. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek