Starity

Holtan találták a népszerű countrysztár tinédzser fiát

2016. július 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szomorú reggelre ébredtünk ma, ugyanis közel egynapi keresés után holtan került elő Craig Morgan és Karen Greer 19 éves fia, Jerry Greer.

hirdetés

A frissen érettségizett tinédzser ősztől a Nyugat-Virginában található Marshall Universityn folytatta volna felsőfokú tanulmányait, így nem csoda, ha a nyarat egy kis lazítással szerette volna tölteni. A fiatalember vasárnap egy barátja társaságában indult raftingtúrára a Kentucky-tavon, ám onnan már nem tért haza. 

Fotó: Black River Entertainment

A csónak, amellyel Jerryék a vizet szelték egyelőre tisztázatlan okból felborult, ám a fiú annak ellenére sem jött a felszínre, hogy viselt mentőmellényt. Jerry eltűnését a vízból kimenekült társa jelentette, így rögtön megkezdődött az ominózus partszakaszon a keresés – hiába. Holttestére tegnap este bukkantak a vízimentők, életét megmenteni már nem tudták.

A legmélyebb fájdalommal erősítjük meg a 19 éves Jerry Greer halálhírét, aki a counrtysztár Craig Morgannek és feleségének, Karen Greernek volt a fia. A Humphreys County Sheriff's Department munkatársai ma este találtak rá a holttestére, azután, hogy a tennessee-i Kentucky-tavon hajókázva balesetet szenvedett. A Dickson County High Schoolban idén érettségizett Jerry ősszel a Marshall Universityn folytatta volna tanulmányait futball szakon

– olvasható a család közleményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek