Starity

Az Eluveitie-hez csatlakozik Liv Kristine

2016. július 13. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután az énekesnő viharos körülmények között távozni kényszerült a Leaves' Eyesból, bejelentette, hogy szólókarrierjét továbbra is folytatja. Nemrég viszont kiderült, hogy az Eluveitie zenekarban fog énekelni – legalábbis egy kis ideig.

hirdetés
Az Eluveitie-hez csatlakozik Liv Kristine

Áprilisban bombaként robbant a hír, miszerint 13 év után a Leaves' Eyes távozásra kényszerítette énekesnőjét, Liv Kristint. A csapat elmondása szerint maga Liv is beleegyezett korábban abba, hogy külön utakon folytassák tovább a zenélést, ám az énekesnő később egy, a Facebookon megosztott posztjában megcáfolta mindezt, mondván, hogy midez a háta mögött zajlott le, és semmilyen közös megegyezés nem történt a távozásával kapcsolatban.

A norvég dalospacsirta természetes nem csüggedt sokáig, ugyanis korábbi formációjával, a Theatre Of Tragedyvel külenleges fellépésekben részesítette a rajongókat. Tegnap pedig az a meglepetés érte a nagyérdeműt, hogy a folk metalt játszó svájci Eluveitie zenekar bejelentette: az elkövetkezendő koncertek alkalmával csatlakozik hozzájuk Liv is, így olyan klasszikussá vált dalok is elhangzanak majd, amelyeket már rég játszott élőben a Chrigel Glanzmann vezette csapat.

A zenekar egyébként azért jutott eme elhatározásra, mivel nemrégiben az együttesből három tag is kivált – köztük az énekesnő Anna Murphy is –, akik már meg is alapították saját bandájukat. Liv és a srácok első hivatalos fellépése július 16-án lesz esedékes a Masters Of Rock nevezetű fesztiválon, a további helyszínekről pedig hamarosan tudósít majd a zenekar.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek