Starity

Calvin Harris Nicole Scherzingernek csapja a szelet?

2016. július 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a skót lemezlovas is túltette magát a Taylor Swifttel való szakításon.

hirdetés

Egy hónappal ezelőtt járta be a világsajtót Taylor Swift és Calvin Harris szakításának a híre, de még két hét sem kellett, az énekesnő máris Tom Hiddleston oldalán vigasztalódott. Nem csoda, ha a DJ elárulva érezte magát, de immár végérvényesen túltette magát exe gyors továbblépésén, mi több, ő is elkezdett randizni.

Calvint a napokban Londonban kapták lencsevégre a paparazzók, amint Nicole Scherzinggerrel múlatja az időt. A képek tanúbizonysága szerint a brit X-Faktor gyönyörű mentora jól érezte magát szakmabeli kollégája társaságában, és többször is átkarolta őt.

A Nicole-hoz és Calvinhez közel álló barátok elmondása szerint a két fiatal kapcsolata nem romantikus eredetű, sokkal inkább baráti viszonyt ápolnak egymással. A Mayfair nevű klubba sem randevú címszó alatt érkeztek, hanem a barátaikkal, de ahogy azt kedves ismerősök között szokás, természetesen megörültek a másik láttán – ez azonban nem magyarázza, miért együtt távoztak onnan.

Mindketten szeretik a klubot, és jártak is ott már korábban. Ezúttal a baráti társaságaikkal érkeztek oda, és nagyon jól érezték magukat együtt, amikor összefutottak

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy forrás.

Mit gondolsz, randiznak vagy csak barátok?
Együtt vannak!
Kizárólag barátok.
Do Quizzes
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek