Starity

Kim Kardashian szívesen írna szakácskönyvet

2016. július 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes sztármami újabb elfoglaltságot talált magának a sütés-főzés képében.

hirdetés
Kim Kardashian szívesen írna szakácskönyvet

Kim Kardashian korábban nem is tudott, sőt nem is szívesen főzött, ez azonban alaposan megváltozott mostanra, ugyanis férje, Kanye West a közelmúltban szóvá tette, mennyire szereti a főztjét. Kim azóta egyre többet kísérletezik a konyhában, az általa készített fogásait pedig a Snapchaten is rendszeresen megosztja, és nem titkolt vágya, hogy barátnőjéhez, a szintén a közelmúltban szült Chrissy Teigenhez hasonlóan szakácskönyvet írjon.

Kim újabban egyre többet főzőcskézik, sokkal többet, mint azt megelőzően. Azon gondolkodik, hogy ír egy szakácskönyvet, és nagyon is komolyan veszi [az ötletet]. Az egész Kanye bátorításával kezdődött, amikor szóvá tette, hogy imádja, ha Kim főz neki. Azt mondta neki: Bébi, házi kosztra van szükségem. Kanyének mindig az anyukája főzött, amit jó dolognak tart. Kim tudja, hogy Kanye szereti a főztjét, annak ellenére is, hogy korábban soha nem főzött, és azt sem tudta, hogyan kell

– nyilatkozta egy bennfentes a People-nek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek