Starity

8 híresség, akiről nem tudtad, hogy tinédzserként lett szülő

2016. július 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas sikernek örvend az Egyesült Államokban az MTV-n 2009 óta futó Tini Mami sorozat, mely a tinédzserkori terhességet és anyává/apává válást mutatja be. Ilyesmi természetesen nemcsak a hétköznapi emberekkel esik meg, hanem a sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy egy-egy híresség a húszas évei előtt vált édesanyává/édesapává. A teljesség igénye nélkül közülük mutatunk be nyolc ismert embert.

hirdetés

Sofía Vergara

A Modern család sztárja mindössze 19 éves volt, amikor teherbe esett, majd 1992-ben életet adott első és eddig egyetlen gyermekének, Manolónak. A kisfiú hivatalosan is családba érkezett, ugyanis a szülők házasok voltak a születésekor, ám egy évvel később beadták a válókeresetet.

A kolumbiai szépség tavaly novemberben ment másodjára férjhez – ezúttal Joe Manganiellónak esküdött örök hűséget –, és saját bevallása szerint készen áll arra, hogy hosszú évek után ismét babázzon

Solange Knowles

Beyoncé húga 2004-ben, mindössze 17 évesen állt oltár elé Daniel Smith-szel, és még abban az évben világra hozta szerelmük gyümölcsét, Daniel Jr.-t. A házasság azonban nem tartott sokáig, Solange és Daniel 2007-ben a válás mellett döntöttek.

Az énekesnőre azóta ismét rátalált a boldogság: két évvel ezelőtt hozzáment a legnagyobb sztárok videoklipjeinek rendezőjéhez, Alan Fergusonhoz.

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn sokaknak Britney Spears húgaként lehet ismerős, ám a még most is pimaszul fiatal szőkeség maga is ígéretes színész-énekesnői karrier előtt állt 2007-ben, 16 éves korában, amikor bejárta a világsajtót a hír, hogy teherbe esett akkori vőlegényétől, Casey Aldridge-től. Lányukat, Maddie Briannt 2008 júniusában hozta világra, majd nem sokkal később szakított a párjával.

Jamie a közelmúltban tett először említést arról, milyen érzés volt számára a média általi meghurcolás, és jelenleg is a közéletbe való visszatérésén dolgozik. Ami magánéletét illeti, boldog házasságban él férjével, James Watsonnal, aki valósággal rajong a kislányáért.

Aretha Franklin

A soul nagyágyúja szintén helyet követelt magának listánkon, hiszen mindössze 13 éves volt, amikor 1955-ben életet adott első gyermekének, Clarence-nek. Második fia, Edward két évvel később jött a világra. Mivel az énekesnő sosem ejtett szót arról, ki ejtette teherbe, sokan úgy vélik, saját apja erőszakoskodott Arethával.

Az énekesnőnek később további két gyermeke (Ted és Kecalf) született. Élete során kétszer volt házas, ám mindkét frigy válással végződött. Arról nincs információ, hogy jelenleg van-e valaki az életében.

Lil Wayne

A New Orleans-i rapper is korán kezdte, ahogy azt mondani szokták, ugyanis 15 éves volt első gyermeke világrajövetelekor, akinek középiskolai szerelme, Toya Carter adott életet. Lil feleségül is vette a hölgyet, ám két évvel később a házasság felbontásáért folyamodtak.

A most 33 éves rappernek azóta három további csemetéje született – különböző édesanyáktól. Később egy ötödik gyermeke is megfogant, ám a kicsi magzat korában elvetélt. 

Taylor Hanson

A zenész 19 éves volt első gyermeke születésekor, akinek három évvel korábban megismert párja, Natalie Bryant adott életet. A lány Taylor zenekarának volt a roadie-ja, ám a munkakapcsolatból előbb barátság, majd szerelem szövődött. A párnak összesen öt közös gyereke született kapcsolatuk másfél évtizede alatt, és azóta is boldog házasságban élnek. 

T.I.

Hansonhoz hasonlóan az atlantai rapper is 19 évesen vált édesapává, amikor akkori párja, Lashon Dixon világra hozta fiukat, Messiah-t, egy évvel később pedig világra jött második csemetéjük is. Nem sokkal ezt követően a kapcsolat véget ért és T.I. Ms. Niko mellett talált rá a boldogágra, aki szintén szült neki egy gyermeket. A rapper mellette sem állapodott meg: újabb családot alapított Tameka Cottle-lel, aki további három gyermeket szült neki.

T.I.-nak mostanra hét gyermeke van (az egyik örökbefogadott), és immár 15 éve él boldog házasságban feleségével, a fent említett Tamekával.

Rod Stewart

A népszerű brit fenegyerek 18 évesen lett édesapa, ám a fenti hírességektől eltérően úgy döntöttek párjával, hogy örökbe adják a gyermeket. Sarah-nak egészen 18 éves koráig fogalma sem volt róla, hogy ilyen híres apukája van, így a testvérei létezéséről sem tudott.

Rod és Sarah azóta felvették egymással a kapcsolatot és a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással. A zenész ismertté válása után igencsak mozgalmas életet élt és számtalan kérészéletű kapcsolatba bonyolódott. Sarah után további hét gyermeke született – legutóbbinak 2011-ben adott életet jelenlegi (harmadik) felesége, Penny Lancaster.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek