Starity

Niall Horan megkezdte szólóalbumának munkálatait

2016. július 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ír felmenőkkel rendelkező énekese is elkezdett dolgozni szólólemezén, akárcsak Harry Styles.

hirdetés

Bandatársaihoz hasonlóan Niall Horan sem unatkozik, ugyanis a csapat szünetét arra használja, hogy elkészítse első szólólemezét, szabadidejét pedig igyekszik hasznosan eltölteni – többek között golfozással. Az énekesre nemrég a szerelem is rátalált egy civil lány személyében, így igencsak jól alakulnak mind szakmai, mind magánéleti dolgai.

A Metro értesülései szerint Niallt vasárnap a londoni Tileyard Studiosnál kapták lencsevégre, ahol egyébként első lemezén dolgozik. Az esettel kapcsolatban úgy nyilatkozott a The Sunnak egy forrás, miszerint az énekest teljesen leköti stúdióbeli munkája, és a lesifotósoknak is akkor volt lehetőségük lencsevégre kapni, amikor egy rövid cigarettaszünet erejéig az épület előtt szellőztette ki a fejét.

Niall a banda titkos fegyvere. A Modest Management és a Syco is hisz abban, hogy megvan benne az, ami egy szólókarrier beindításához kell. Dalszerzőként és zeneileg is tehetséges, jól néz ki, és a szemtelen ír személyisége miatt hatalmas kedvenc az Egyesült Államokban. A Sycóval való megegyezése az elkövetkező hetekben érvénybe lép egy szerződés formájában, és utána visszavonul a stúdióba dalokat írni

 nyilatkozta nem sokkal ezelőtt egy másik bennfentes, és megerősítette, hogy Niall első kislemeze 2017 elején kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek