Starity

Két év kihagyás után új dallal jelentkezett Katy Perry

2016. július 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A visszaszámlálásnak vége! Megérkezett az énekesnő régóta várt visszatérő szerzeménye, a Rise.

hirdetés

Katy Perry rajongóiként igen türelmesnek kellett lennünk az utóbbi két évben, hiszen az énekesnő PRISM címet viselő korongjának 2013-as, valamint a Riff Raff-fal közösen készített This Is How We Do 2014-es megjelenése óta nem hallatott magáról. A türelmünk azonban kifizetődőnek bizonyult, ugyanis Katy visszatért, méghozzá egy nem is akármilyen szerzeménnyel. A néhány órával ezelőtt megjelent Rise különlegessége, hogy az idei Olimpia alkalmából íródott.

Ez az a dal, ami már évek óta itt volt a fejemben, és végre szembenéztem vele. Arra ösztönöztem magam, hogy befejezzem, sokkal inkább mint hogy feltegyem az új albumra, hiszen soha nem volt még ennyire fontos, hogy összefogjon a világ. Tudom, hogy ha összefogunk, felülkerekedhetünk a félelmeinken – nemcsak odahaza nálunk, hanem világszerte. Az olimpiai atlétáknál nem is tudok jobb példát elképzelni, akik erejük teljében, félelmeiket legyőzve gyülekeznek Rióban, hogy arra emlékeztessenek mindannyiunkat: együttes erővel jobbá válhatunk. Remélem, hogy ez a dal gyógyulásra, összefogásra és felemelkedésre inspirál mindannyiunkat

 nyilatkozta Katy a dal kapcsán, majd hozzátette, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, amiért az NBC Olympics éppen az ő dalát választotta a torna himnuszának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek