Starity

Selena Gomez nem kell a Netflixnek! Nélküle kerül képernyőre a Tizenhárom okom volt

2016. július 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Netflix megkezdte a Tizenhárom okom volt című Jay Asher-regény képernyőre vitelének munkálatait.

hirdetés
Selena Gomez nem kell a Netflixnek! Nélküle kerül képernyőre a Tizenhárom okom volt

Tavaly októberben még arról pletykáltak a tengerentúlon, hogy Selena Gomez kapja a lehetőséget, hogy életre keltse a targikus sorsú Hannah Bakert, ám a Deadline már egészen másról számolt be a minap. A Netflix ugyanis nemcsak berendelte a 13 részesre tervezett sorozatot, hanem hosszú várakozás után megkezdte annak munkálatait is.

A főszereplő bőrébe Selena helyett egy ausztrál feltörekvő színésznő, Katherine Langford bújhat, míg a történet férfi főszereplőjét, Clay-t a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő sorozatsztár, Dylan Minnette alakítja. Katherine és Dylan mellett feltűnik még a képkockákon Brandon Flynn, Christian Navarro, Alisha Boe, Justin Prentice, Devin Druid, Miles Heizer és Ross Butler is.

Maga a történet a középiskolás Hannah Bakerről szól, aki osztálytársai legnagyobb döbbenetére önygilkosságot követ el. Tettét 13 kazettán keresztül indokolja meg, melyek mindegyikéhez egy-egy személy kötődik, akiknek végig kell hallgatniuk, mennyiben voltak hibásak a lány haláláért. A 2007-ben megjelent könyv világszerte hatalmas siker volt, hosszú hetekig a legtöbb példányszámban elkelő alkotás volt.

Aki azonban sajnálja, hogy mégsem Selena kapta a főszerepet, annak sincs oka aggodalomra, ugyanis a 23 éves énekesnő is kiveszi a részét a sorozat elkészülésében, de ezúttal a kamerák másik oldalán, producerként kapott bizonyítási lehetőséget.

A könyvet erre a linkre kattintva tudod megrendelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek