Starity

Megszületett Jacqueline Bracamontes harmadik gyermeke

2016. július 18. 08:08   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 15-én hajnalban született meg Jacqueline Bracamontes és Martín Fuentes harmadik gyermeke.

hirdetés

A Rubí, az elbűvölő szörnyetegből és a Kettős játszmából ismert tehetséges színésznő, Jacqueline Bracamontes 2011 őszén fogadott örök hűséget szerelmének, Martín Fuentesnek. Az esküvőt követően egy évvel nagy boldogságban számolt be a házaspár arról, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek.

Első gyermekük, Jacqueline pedig 2013 márciusában jött világra, és a kistestvérre sem kellett sokáig várnia, ugyanis húga 2014 júliusában látta meg a napvilágot és a Carolina nevet kapta szüleitől. A második baba érkezése után, nem titkolt vágyuk volt a szerelmeseknek, hogy szeretnének még csemetét. 2015 decemberében arról számoltak be, hogy Jacky ismét áldott állapotban van, és ezúttal is kislányuk fog születni.

A baba 2016. július 15-én éjfél után 35 perccel látta meg a napvilágot egy mexikói korházban, 48,2 centiméterrel és 3230 grammal, és a Renata Fuentes Bracamontes nevet kapta szüleitől. A boldog hírről a színésznő férje tudosította a sajtót Instagram-fiókján keresztül:

Hála Istennek sok áldással és nagy egészséggel világra jött a mi szeretett hercegnőnk, Renata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek